Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 28 октомври до 3 ноември

Снимка: Shutterstock

Две важни астрологични събития ще определят основната линия през седмицата. На 28 октомври е новолунието в знака на трансформацията, кризите и големите пари - Скорпион.

На 31 октомври планетата Меркурий преминава в ретроградно движение през знака Скорпион. Този факт ще усили допълнително влиянието и значението на знака.

Какво е характерно за периода на ретроградност, който ще продължи до 21-ви ноември? Напрежение, кризисни ситуации, конфликтност, силни желания и страсти, власт и контрол, но в същото време възможност за промяна и трансформиране на стари програми, партньорства, ситуации.

Преосмисляне, ревизиране на вътрешните ценности и приоритети, на отношението към собствените пари и към парите на другите в резултат на партньорски отношения.

Засилва се необходимостта от подкрепата във всяка нейна форма: морална, финансова, физическа, и стабилността.

* Ретроградният Меркурий поставя необходимостта от ревизиране на действията, идеите, убежденията, мислите в сферата през, която транзитира(преминава през вашия хороскоп).

Ключова дума за периода е трансформация с цел подобряване.

Дните за активно действие и започване на нови проекти или дейности са от 28 до 30 октомври.

В периода на ретроградния Меркурий /от 31-ви октомври до 21-ви ноември/ ново начало могат да поставят родените с ретрограден Меркурий. За останалите това е период на вътрешна ревизия, изчакване и подговка за активно действие при следващото новолуние.

ОВЕН

Вашата лидерска същност през този период ще се прояви в голяма степен. Тези от вас, които са наясно с това, което искат да започнат сега е момента да го направят. Основната линия през настъпващия период ще бъде свързана с установените партньорски отношения. Най-вероятно сте приключили с тези, от тях които нямат перспектива, а тези, които сте запазили ще търпят трансформация, развитие и задълбочаване. Ако все още търсите посоката в периода на ретрограден Меркурий ще се наложи да проявите воля и търпение, да си изясните целите, за да предприемете конкретни действия след новолунието в Стрелец, което е по-успешно за вас. До вас ще достигат нови идеи и бизнес предложения, възможности свързани с разширение и разгръщане на дейността. Основен фокус поставете върху финансовото си състояние, действайте в посока увеличаване и стабилизиране. Предпазвайте се от неразумни и рисковани сделки. Ако имате заеми или кредити, постарайте се да ги върнете. Бъдете уверени и се доверете на силната си интуиция. Старайте се да вложите енергията си в правилните за вас неща. Това е седмицата, през която обществените ви позиции ще бъдат подложени на проверка. Лидерското ви място зависи от уменията ви да бъдете дипломатични и да създавате качествени връзки с влиятелни личности.

ТЕЛЕЦ

В дните около новолунието в Скорпион, който е вашия противоположен знак, конфликтите и противоречията с вашите партньори ще се проявят в максимална степен. Желанието ви за промяна, за постигане на свобода в действията ви и начин на живот е силна, нетърпимостта ви се увеличава, а това може да доведе до нежелани ситуации, свързани с партньорските ви отношения лични или делови. Преценете добре какво искате и бъдете последователни в действията си. Ако си осигурите подкрепа от страна на вашите партньори, то това ще се отрази стабилизиращо на финансовото ви положение. Конфликтност и напрежение все още има и на работното ви място. Бъдете активни и отстоявайте смело своите позиции, цели и стремежи свързани с бъдещето ви развитие. Предпазвайте се от прибързани постъпки, импулсивно поведение и изблик на гняв. Погрижете се за здравето си.

БЛИЗНАЦИ

Дните от началото на седмицата до края на месеца са силни за тези от вас, които знаят какво искат да постигнат или да започнат нещо ново в своята основна дейност. Действайте и създавайте. Можете да стартирате новите си идеи и проекти или да започнете нова дейност, която през следващия месец може да се окаже в застой и да не даде бързи резултати, но през този период ще акумулира енергия. За тези, които все още не са наясно и търсят посоката, в която да изразят себе си и своите способности се очертава период на търсене, проучване и ревизиране на съществуващото до тук. За творците, собствениците на бизнес, спортистите периода изисква активна дейност с цел стабилизиране на финансовото ви положение. Избягвайте финансови рискове и ненужни вложения. Ако приемете подкрепа и работите в екип ще имате по-добри резултати.

още от Хороскоп
19
Неделя
Януари