Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 29 април до 5 май

Снимка: Shutterstock

Последни дни от изминаващия месец и началото на нов, с нови надежди, нови проекти, нови дейности. На 5 май предстои Новолуние в Телец, знакът на парите и стабилността в различни нива. Всяко Новолуние ни предоставя нови възможности.

В деня на Новолунието, когато двете Светила: Слънцето и Луната са в съвпад, в един знак и в един градус, се отделя огромно количество енергия. В рамките на осем часа, когато енергията е най-силна можете да, напишете своите желания.

До 5 май дните са подходящи за приключване, довършване, изчистване и освобождаване от всичко, което е излишно, изживяло времето си, за да можем да направим място за новото.

Това са дни за размисъл и преосмисляне на минали периоди, за да може да се усети новата тенденция и ясна посока на развитие. Придобитият опит, определените приоритети и морални ценности са факторите, които ще ви насочват.

Това Новолуние ще активира положително земните знаци: Телец, Дева и Козирог, а така също ще се отрази добре и на водните Рак и Риби.

ОВЕН

Седмицата е подходяща за довършване на започнати проекти, задачи, поети ангажименти най-вече в областта на основната ви дейност или кариерното поприще. За тези от вас, които са стартирали нова дейност или проект в изминаващия период това е седмица на стабилизиране на започнатото, защото вече сте задали тенденцията. За тези, които се готвят да започват нещо ново, периодът е подходящ да обърнат фокуса към себе си, към това, което им харесва, да се свържът с тези качества, които ще им помогнат да определят целите си и бъдещата посока за развитие.  Основната тема, която засяга представителите на знака е финансовата стабилност и управлението на личните парични потоци. Не са изключени нови възможности и предложения през тази седмица, които ще внесат промени във финансовото ви положение. Ако резултатите не са във ваша полза, използвайте усиления информационен поток и потърсете нови източници на доходи, нови възможности. Седмицата е подходяща да се огледате, да преговаряте и защитавате собствените си позиции, желания. Венера и Меркурий са във вашия знак, това е добра предпоставка да изразите мнението си и да спечелите симпатии и подкрепа. Ориентирайте се към определяне на ясни цели, свързани с бъдещето ви развитие. Като опора може да използвате минали влияния, опитност, а най-вече интуиция.

ТЕЛЕЦ

Вие сте в силен и активен период на прага на нещо ново, неочаквано и вълнуващо. Слънцето е във вашия зодиакален знак, а това ви прави по-енергични, ентусиазирани и позитивни. Желанието ви за промяна е силно, но изчакайте до Новолунието на 5 май, когато ще имате по-голяма яснота относно новата ви посока. През тази седмица се насочете към организационни въпроси, довършване на започнати проекти. Намерете време за самите себе си, подредете приоритетите си, проведете полезни срещи с близки, приятели, подръжници, които могат да ви подпомогнат с идеи или предложения. Изчистете всичко свързано с миналото ви, което ви ограничава, спира или до известна степен блокира. Това, което ще започнете след 5 май, а за други - след рождения ден ще определи тенденцията ви на развитие за по-дълъг период от време. Продължава период на активна дейност свързана с финансови приходи или инвестиции. Бъдете умерени в рисковете. Обещания за големи и лесни печалби могат да бъдат подвеждащи.

БЛИЗНАЦИ

През тази седмица някои от вас ще бъдат поставени пред избори, свързани с професионалното ви развитие, социален статус. С голяма сила ще се активират въпроси свързани с кариерното ви развитие, вашите лични интереси. В друг аспект това може да бъде сериозен конфликт на интереси между вас и партньорите ви, лични или делови. Необходимо е да знаете, че сега по-лесно можете да сложите край, по-бързо можете да реагирате, което може да доведе до загуба на партньори. Преценете добре ситуацията от какво да се освободите и какво да запазите. Анализирайте изминаващия период, доверете се на подкрепа от влиятелна личност, човек от близкото ви обкръжение, за да имате обективна преценка. Ако от дълго време се намирате в неизгодна позиция, дейността ви или партньорските отношения ви задушават, то сега е моментът да сложите край. Това е седмицата, в която можете да изчистите и да се освободите от всички ограничаващи ви мисли, за да изградите ясна визия за себе си и развитието си в бъдеще.

още по темата
още от Хороскоп