нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 29 ноември до 5 декември

Shutterstock

Първата седмица от последният месец в годината е финална и обобщаваща, включваща в себе си невероятни възможности за анализ и синтез на преживяното досега с цел подготовка за един нов старт.

На 4 декември е новолунието в знака Стрелец, което е придружено от пълно Слънчево затъмнение. Това новолуние е свързано с новото начало, изискващо нов поглед върху живота, насочен към бъдещето, развитието и разширението, съчетани с много вяра, оптимизъм и надежди.

Седмицата е подходяща за приключване и финализиране на дейности и процеси като голяма част от тях носят следи от цялата изминаваща годината, а в определени случаи и от един по-голям отрязък от време.

Събитията, които възникват в периода между двете затъмнения на 19 ноември и 4 декември ще предизвикат съществени промени, както в личен така и в делови план. Активират се важни процеси в обществено-политически аспект. Приключва един етап на база придобита опитност с тенденция насока към нещо ново, разширяващо сферата на влияние, поставяне на цели, свързани със следващата година.

Препоръчително е в дните около 4 декември да не се взимат важни решения, да не се стартират нови проекти. Не се препоръчват и кардинални решения от личен, делови и обществен характер.

Затъмненията  предизвикат   важни промени и очакват нови решени в световен план, отнасящи се до религията, образователните процеси, науката, медиите, образованието, информацията и нейната истинност, търговията, транспорта, пътешествията, услугите.  

В периода  на управление на знака Стрелец всички ще преживеят импулса да излязат извън познатите граници, да потърсят нови възможности, да разширяват, покажат, впечатляват.

ОВЕН

Оптимизмът, които ви е завладял ще ви настрои към желанието да покорите нови хоризонти. Възможностите пред вас са безкрайни. Докато слънцето транзитира в знака Стрелец вие ще усещате силата и импулса на вдъхновението. В коридора между затъмненията вие сравнително по-лесно от всеки друг знак преминавате дори и през най-сложните обстоятелства. Слънцето в оптимистичният знак Стрелец ви дава допълнителна доза кураж и смелост да следвате и осъществявате целите си. Тази последна седмица от лунния месец е подходяща в максимална степен да  довършите  започнати проекти и дейности, за да направите място за новото, което искате да започнете. Още в първите дни от следващата седмица след новолунието ще можете да предприемете активни действия. През тази седмица имате възможността да затвърдите авторитета си в колектив, да заемете по-престижни обществени позиции, да повишите доходите си. Теми от началото на годината могат  да напомнят за себе си, но сега ще откриете  по-благоприятен начин  за тяхното осъществяване. Може да възникне напрежение в първите дни от седмицата свързано с конфликт на интереси между вас и вашите партньори. През тази седмица е възможно да сложите край на тези партньорства, които са изчерпали своята форма. Планове, свързани с пътешествия ще подобрят настроението ви.

ТЕЛЕЦ

 Вие преминавате през силно трансформиращ период, който ви предоставя възможност да направите нови избори, да насочите вниманието си към развитието ви в бъдеще. Налага се да проявите повишена адаптивност, да защитите интересите си, за да извлечете поука от сложни и предизвикателни ситуации. Някои от вас продължават да имат усещането, че се намират на кръстопът. Намирате се на прага на един нов етап, който в по-силна степен ще усетите в началото на идващата година. Приключването при вас ще бъде свързано със събития, започнали преди около 18 години. С преминаването на Северния Лунен възел в знака Телец в началото на следващата година, необходимостта от преобразования в живота ви ще бъде още по-значима. Активиралите се събития през миналата и тази седмици ще ви подтикнат да направите важни избори. Решенията, които ще вземете, ще ви насочат към нови възможности за развитие. Стъпките, които започнахте през миналата седмица, носещи ви положителни резултати можете да продължите и през тази. Следвайте собствените си ценности, направете преоценка на финансовото си състояние, на важните и значими хора в живота ви. Планирайте целите си.

БЛИЗНАЦИ

Ежедневието ви продължава да бъде натоварено с множество ангажименти. Периодът все още е подходящ да покажете най-доброто, което можете, най-силните си качества. Положените от вас усилия ще имат дългосрочно отражение. Слънцето в знака Стрелец, в съчетание с Меркурий също в Стрелец постепенно насочват вниманието ви към вашите партньорски взаимоотношения, лични или делови. Новолунието в края на седмицата ще ви насочи към необходимостта от взимане на важни решения относно това кои взаимоотношения да запазите и какви нови връзки и взаимоотношения да създавате. През тази седмица е възможно към вас да се върнат ситуации или хора от минал етап, неразрешени въпроси, възникнали между вас и партньорите ви. Сега имате възможност да изчистите всичко излишно това, което вече не ви служи, за да насочите събитията и връзките си в една по-градивна посока. Все повече се налага да се вслушвате в мнението на другите, но и една благоприятна тенденция вие да влияете силно на хората и събитията около вас. Покажете в максимална степен най-силната си страна. Това е периодът, в който вие можете да бъдете забелязани. Усвояването на нова информация, образователните курсове ще осветлят изборите ви. Ако сте подложени на голямо напрежение, дайте си почивка и се погрижете за здравето си.

още от Хороскоп