Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 3 до 10 декември

6600

Снимка: Shutterstock

Край и ново начало - това е водещото мото на тази седмица. Това е седмицата през, която Меркурий, планетата на знанието, комуникацията, информацията, договорните отношения, пътуванията, ще промени своята посока и ще премине от ретроградно в директно движение. В същия ден настъпва Новолунието в Стрелец. От този момент нататък след като сте определили вашите цели и посока, настъпва моментcj за действие. Това Новолуние ще постави началото на нов, силен и успешен период.

Последните дни от ретроградното движение на Меркурий могат да ви дадат информация за разрешаване на казуси и задачи, които са ви занимавали в близкото минало, взимане на важни решения, които ще определят основната ви посока за движение през идващата 2019 година.

Дните до Новолунието са подходящи за освобождаване от всичко, което е изживяло своето време, за освобождаване от всичко излишно и ненужно. Това изчистване е необходимо да се извърши, както на вътрешно ниво така и във външния ни заобикалящ свят.

Оригинални идеи, творческо вдъхновение,увереност в собствените сили, желание за промяна от една страна, но и вероятност за неправилно възприемане на ситуацията или движение в грешната посока, предателства и илюзии-това са две значими течения през седмицата.

ОВЕН

Седмицата е динамична за вас, основната насока е свързана с разрешаване на противоречия с вашите партньори, лични или делови като повод могат да бъдат недовършени дела, свързани с общи сделки и финансови операции, спорни казуси, които отново застават на пътя ви. Определящи за вас си остават въпросите, свързани с развитието ви в бъдеще, приливът на енергия ви кара да бъдете уверени в себе си и да поемате рискове. В даден момент е възможно да се доверите на интуицията си и да промените посоката. Опитът, който сте натрупали и авторитетът, който сте си създали, ще доведат до утвърждаване на вашите позиции. Бъдете отворени за нови идеи и предложения, които в бъдеще ще променят живота ви.

Бъдете предпазливи и не се предоверявайте, за да избегнете предателства и интриги!

Възможни са принудителни пътувания или командировки. Бъдете внимателни при попълване, уреждане на документи или договорни отношения. Не бързайте с новите дейности, изчакайте идването на другата седмица!

ТЕЛЕЦ 

Седмицата е подходяща да ревизирате добре своите партньорства и да разрешите проблемите в тях. Преодоляване на конкуренция, съпротива от страна на партньори, чужди интереси от едната страна, а от другата сте вие. Отговорът е в правилния баланс. Ако имате неуредени наследствени, имуществени дела или неуредени отношения с партньори, сега е моментът да приключите с това. Промяна във вашата среда, интриги или предателства от страна на хора, на които сте вярвали. Доверете се на тези, които винаги са ви подкрепяли в една или друга ситуация. Тези личности могат да бъдат в основата на вашия успех през идващата година.

БЛИЗНАЦИ

Новата седмица започва добре за вас, актуални са въпроси, свързани с любовта, децата хоби или свободно време. Ще се наложи да вземете решение за взаимоотношенията с вашите партньори, приключване или следващо ново начало. Нарастват колебанията по отношение на вашите избори в посока на старата позната ситуация или нещо ново, което предстои. Ще се наложи да довършите или изясните евентуални недоразумения от миналото, но не без компромис и доза напрежение. А ако това не помогне, ще се наложи да се разделите с тези, които ви създават повече пречки и застой. Емоционалните ситуации във вашата работа, дните около самото Новолуние, могат да доведат до изтощение и спад на жизнените сили, а в края на седмицата - до вирусни инфекции и здравословни неразположения. Въведете равновесие между вашите мисли, свързани с целите ви и действията, чрез които да ги постигнете.

още по темата
още от Хороскоп
26
Петък
Април