Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 3 до 10 юни

Снимка: Shutterstock

Новата седмица започва с един невероятен старт - Новолунието в Близнаци.  То настъпва на 3 юни в 13:01ч.

Какво представлява Новолунието и защо то е толкова важно за нас земните жители? Новолунието или новата Луна е, когато Луната остава невидима за нас земните обитатели, когато се ражда отново. Това е моментът, когато двете Светила, Слънцето и Луната правят съвпад. Заражда се нещо ново, пред нас се предоставят нови възможности от хармоничното взаимодействие между Светилата. Новолунието се използва за написване и отправяне на желания към Вселената или Създателя. Когато настъпи Новолуние, можете в рамките на 24 часа да напишете своите желания. Най-добре е те да са свързани със съответните теми на знака - в случая Близнаци, но и всяко желание, което идва от сърцето и го желаете много силно без значение за каква област от живота ви се отнася, е правилно.

Кои са темите, управлявани от знака Близнаци? Естествен управител на знака е планетата Меркурий, пратеника на Боговете, наричан още „Вестителя“, отговарящ за менталната дейност, знанието, информацията, пътувания, обучения, общуването.

Близнаци управлява логиката, включваща: правилно схващане на становища, интелигентност, сръчност, бързи резултати, остроумие, разнообразие. Всичко започва и се ражда първо в ума. Това е седмицата, в която можете да започнете нов проект или дейност, а ако не усещате че сега е момента, може да въведете мисли свързани с новото и промяната, която желаете.

ОВЕН

За вас това Новолуние е благоприятно и ви дава възможността да стартирате нов проект или дейност. То ще активира теми, свързани с обучения, научаване на информация, подписване на договорни отношения. Социалната ви активност се подобрява. Навлизате в период, който ви дава възможност да изразите себе си, да бъдете правилно разбрани и чрез необходимите разговори да постигнете това, към което се стремите. Подредете мислите си, изчистете всичко излишно и преминете към действие. Дните са подходящи за започване на ремонтни дейности в дома или довършване на такива. Краят на седмицата ще ви дари с щастливи мигове с вашите деца или любими хора. Благоприятен период за творците, писателите, книгоиздателите.

ТЕЛЕЦ

Новолунието ви дава възможността ако все още не сте готови за съществени промени, да подредите приоритетите си, за да може на следващото Новолуние, което по-благоприятно за вас, да се задействате. Венера, планетата на любовта, ценностите и парите е във вашия знак и това е последната й седмица на управление на знака Телец. Възползвайте се от този щастлив за вас факт и привлечете това, което искате. Венера покровителства вашите финанси и връзки, сега е седмицата, в която можете да постигнете съществени резултати в област, която е значима за вас. Бъдете дипломатични, използвайте обаянието си в провеждането на разговори, подписване на договорни отношения, насочете вниманието си към постигане на финансова стабилност и сигурност. Възможни са парични награди, повишаване на доходите или морални поощрения за минали усилия и периоди.

БЛИЗНАЦИ

Това е вашето Новолуние, което ви дава импулса за действие в посоката, която сте си начертали. Слънцето и Меркурий са във вашия знак, прекрасна възможност да поставите началото на програма, проект, дейност, която ще се развива в един по-дълъг период. Значими са темите свързани с обществения ви статус, имидж или кариерно развитие. Социалното ви положение е в процес на промяна и обновление. Това до голяма степен ще се отрази и на финансовото ви положение. Направете добър анализ и нека решенията ви, свързани с бъдещето ви развитие да са насочени към поддържане на стабилни доходи. Ако решенията ви изискват сериозни вложения, рискувайте в границите на вашите възможности. При някои от вас новото начало е свързано с обновление и създаване на нови партньорства, както с хора от вашето минало така и с напълно различни от вас.

още по темата
още от Хороскоп