нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 31 август до 6 септември

Shutterstock

Седмицата предоставя подходящи условия за постигане на резултати в различни направления. Това е последна седмица за предприемане на активни действия в посока реализиране на намерения, желания и цели. От 6 септември планетата на действието и активността, Марс, ще забави своето движение, а от 9 септеври до 13 ноември ще бъде ретрограден. Ретроградното движение на Марс ще затрудни дейностите, свързани с нови начинания, много усилия, а малки резултати. Действията ни ще бъдат подложени на проверката на времето. Необходимост от преосмисляне, осъзнаване и поемане на отговорност към постъпки, връщане на ситуации от минал период с цел преработване и нови решения.

Силна и значима седмица в създаване, структириране и предприемане на правилните действия. Търсенето  на сигурност и добри финансови резултати ще определят целта и посоката на действията. В същото време е необходимо да се направи правилно разграничаване между илюзиите и реалността. Последните дни от седмицата ще бъдат силно повлияни от пълнолунието, което е на 2 септевмри. В дните около пълнолунието се засилват илюзиите и заблудите, не всичко, което блести ще се окаже злато. Ако се доверим на придобития опит от минали ситуации и не избързваме с преценките, ще избегнем разочарованията. Седмицата дава възможност за реализиране на добре обмислени планове и идеи.

ОВЕН

Основният фокус през седмицата ще бъде свързан с работните ви задължения, кариерно или социално развитие.  Ако усещате, че работните ви ангажименти отнемат голяма част от времето или са се увеличили, то в голяма степен заслугата е ваша, не се оплаквайте. Спомнете си, че това сте си пожелали. Конфликтните ситуации на работното ви място продължават, бъдете толерантни с колегите си и избягвайте пререкания с вашите шефове. С добра организация през тази седмица може да постигнете реализиране на цел, която сте си поставили преди време. В областта на финансите избягвайте  рисковете, премислете, преценете, консултирайте се преди да решите. През тази седмица  се опитайте да постигнете баланс в начина си на живот, намерете време и за себе си, погрижете се за здравето си като започнете нов хранителен режим или спортна програма.

ТЕЛЕЦ

Седмицата ви предоставя възможност да определите ясно своите бъдещи цели и да предприемете ефективни действия за тяхното материализиране. Периодът е силен и ефективен за тези от вас, които са постигнали стабилност в определени направления. Възниква необходимост да се фокусирате  по-силно върху въпроси, които са финансови, свързани с професионалната реализация или  кариерно израстване. С каквото се захванете, ще успеете, важно е обаче да бъдете инициативни. Ако сте определили приоритетите си, няма да ви бъде трудно. Силен период да разгърнете творческият си потенциал, да се развихрите в максимална степен в дейност, която ви носи удоволствие, в която можете да покажете себе си в най-добра светлина. Активна седмица за тези от вас, които имат собствен бизнес, за творците, политиците, спортистите. Тенденцията, която заложите сега, ще има дългосрочно отражение. 

БЛИЗНАЦИ

Ако сте от тези представители на знака, които се чувстват объркани, изгубили посоката или усещат неудовлетворение от начина си на живот, то  емоционалните  колебания, желанието ви за промяна се усилва и нетърпението ви се увеличават. Отворете съзнанието си към промяната, допуснете новото макар и неизвестно, да влезне в живота ви. Седмицата е подходяща за уреждане на съдебни дела, юридически казуси, за разширяване на бизнеса ви и дейстия в посока стъпване на чужди пазари. Насочете внимание към откриване на нови източници на доходи или стабилизиране на съществуващи. Добър период за обучения, провеждане на конструктивни разговори, в които да изложите своите позиции. През целия месец септември ще се наложи да разпределите енергията си в две направления: работни ангажименти и грижи, отговорности свързани с вашите дом, семейство, родители и отношения с тях.

още от Хороскоп