Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 4-ти до 10-ти февруари

Започва нова седмица, но с нея идва и нов лунен месец  - на 4-ти февруари настъпва Новолунието в знака Водолей, което в далечния Изток определя започването на Новата година, която е под знака на Земния глиган. Той ще продължи своето управление до 24-ти януари 2020г.

Това е срещата между знанията и мъдростта на Изтока и Запада. Енергията, която се създава в този период е изключително силна, позитивна, благоприятна за отваряне пътя на всичко .

Водолеят е предвестник на бъдещето. Символ на новото, оригиналното, на идеализма, възвишеното, на сбъдването на мечтите.

А Земният глиган носи късмет, богатство и любов!

Годината на Земния Глиган се очаква да бъде изключително силна и успешна, в която всеки би могъл да осъществи, да материализира, и да постигне това, което иска.

За някои това е идеалното време да създадат бизнес, да инвестират и да изкарат повече пари. За други това е година, в която могат да срещнат любовта.

За родените под знака на Глигана, това е най-успешната година!

Вие сте зодия глиган ако сте родени през една от следните години: 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995.

На всяко Новолуние можем да поставим началото на новите си планове, а специално при това -  и за цялата годината.

ОВЕН

Новата седмица открива много нови възможности пред вас. Приливът на положителна енергия, нарастващите воля и решителност ще ви подкрепят в поставянето на ново начало в живота ви. Неочаквани новини, информация или бизнес предложения ще ви покажат посоката. Настоящото Новолуние ще активира темата за  вашето развитие в бъдеще. Получавате подкрепа чрез информация или хора. Обединете усилия, включете се в организации. Тези от вас, които са насочили усилията си към заемане на лидерски позиции в групи или организации, могат да разчитат на успех. При някои от вас успехът е свързан с установяване в чужбина. Периодът е благоприятен за развитието на вашата основна дейност, може да разчитате на подкрепата на вашите шефове, на финансови придобивки или повишение. Радостта ви се увеличава от моментите с любимите ви хора.

ТЕЛЕЦ

Новолунието ви предоставя нови възможности, които могат да бъдат както неочаквани събития и развръзки така и нови предложения засягащи кариерното ви развитие и личните отношения. Подходете внимателно към случващото се, ситуацията е кръстопътна. Изберете правилната посока като се доверите на вашата интуиция или на съвета на влиятелна личност, чиято подкрепа получавате. През тази седмица се налага да решите и определите посоката на бъдещето си развитие. Възможно е да положите повече усилия, за да постигнете желаното, не се отказвайте, освободете се от напрежението от неизвестното, което ви очаква, преговаряйте и защитете интересите си. Звездите ви подкрепят в решаването на юридически казуси, обучения и командировки зад граница, а за някои идва заслужена почивка на екзотично място. Доходите ви са стабилни с тенденция за увеличение.

БЛИЗНАЦИ

Новолунието ще постави пред вас необходимостта от определяне на посоката на бъдещото ви развитие не само за годината, но и за един по-значим период. Възможностите пред вас са безкрайни - от нови запознанства и нови предложения до нова информация, а това може да затрудни избора ви. Определете и поставете основните си цели, най-често това са тези от тях, които ви носят вдъхновение и удовлетворение на вашия свободолюбив дух. Въпроси, свързани с образование, пътешествия, които ще променят мирогледа ви или уреждане на юридически казуси, могат да допринесат за определяне на посоката. Тези, които вече са започнали партньорства, лични или делови могат да се радват на положителни резултати.

още от Хороскоп
28
Петък
Февруари