нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 5 до 12 април

Shutterstock

Седмицата не предполага активна дейност в посока стартиране на нови проекти, дейност или бизнес. Луната намаляв, седмицата е благоприятна  за финализиране и приключване. Започнатото в началото на периода следва естествен ход на растеж.

На 12-ти април е Новолунието в първият лидерски знак, знак на сеитбата - Овен. Силен момент за стартиране на нова работа, проекти, за всяко начинание. Основната посока на събитията, които ще се развиват и ще бъдат актуални през седмицата е свързана с  глобалните промени в  областта на  политиката, икономиката, промяната на мирогледа, медицината и здравеопазването, религията.

Темите за стабилността и сигурността, реда и развитието в бъдеще ще бъдат акцент. На този етап са важни инициативността, действията, информацията, общуването с хора, от които зависим, за да канализираме енергията с цел постигане на желаното.

ОВЕН

Вие сте в силен период, активността ви е завидна, енергични и устремени сте към постигане на целта. Първите дни от седмицата носят напрежение, възможни са спорове и конфликти с вашите шефове или колеги.  Избягвайте прибързаните реакции, обмисляйте добре действията си. В зависимост от това в каква позиция сте - шеф или служител, можете да преговаряте за вашите интереси. Заложете на дипломацията, но и бъдете готови да пазите своите граници. Социалната ви активност нараства, имате шанса да привлечете това, което искате в областта на вашата основна дейност, социалната система или на политическата сцена. За лидерите на колективи или организации периодът е изключително интензивен, изискващ бързи решения. Средата на взаимодействие се променя, а плановете ви за бъдещето могат да изискват сериозни инвестиции. Бъдете премерени във вложенията, не давайте пари назаем. Новолунието през следващата седмица е във вашия знак. Имате реални възможности да привлечете това, което искате или да започнете нещо ново.

ТЕЛЕЦ

При някои от вас началото на седмицата ще предостави промени, свързани със съществуващите работни процеси. Някои могат да поставят край на дейност, която е изпълнила предназначението си, а при други ще се наложи преструктуриране. Нетърпимостта към съществуващо положение е повишена, а ситуации от миналото, недоизяснени взаимоотношения могат да напрегнат обстановката или да доведат до сериозен конфликт. Ако искате да запазите работното си място, избягвайте конфликти и пререкания с вашите шефове. Приоритетите ви се променят, а с тях и целите, свързани с бъдещето ви. За да можете да задвижите колелото на успеха във ваша полза е важно да не падате духом, да преодолеете съпротивите и страховета в себе си и да вярвате, че вие сте магнит за финансов просперитет. Активират се възможности  за подобряване на финансовото ви състояние, паралелни източници на доходи, неочаквана подкрепа, която може да ви подейства обогатяващо. 

БЛИЗНАЦИ

Може да се каже, че късметът е с вас. Силна, дейна, активна седмица. Ежедневието ви е динамично и така ще бъде поне до 24-ти април. Марс транзитира през вашия знак, този факт ви прави дейни, инициативни, комуникативни, отворени към нови идеи и планове, които лесно можете да реализирате. Седмицата е силна за вас в посока задаване на конкретни цели, свързани с бъдещето ви. През тази седмица довършвайте и финализирайте, създайте условия и място за новото, което идва към вас. Успешен период за нов старт след 12-ти април.  Планетите ви подкрепят, а и не само те. Получавате подкрепа от личности с власт, влияние, авторитет и възможности. Животът ви се променя, за да можете да се справите, се налага да преодолеете границите на това, което ви е познато. Формулата да постигнете по-широки перспективи на развитие е: взаимодействайте, бъдете гъвкави и адаптивни в максимална степен.

още от Хороскоп