Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 8 до 14 април

Снимка: Shutterstock

След дългия период на застой и усложнения, свързани със започването на нова дейност, работа, проекти, поради ретроградното движение на Меркурий и не само, тази седмица поставя началото на действието.

Новолунието в Овен, което беше на 5 април е едно от най-важните и значими новолуния, което ще определи насоката и тенденцията за цялата 2019г.

Ентусиазъмът, енергията, желанието за  активно действие постепенно ще се увеличават. Това е седмицата, в която ако сте готови с решенията си и знаете ясно и точно какво искате, можете да предприемете активно дейстие.

От 10 април до 13 август Юпитер, планетата на късмета, разширението, философията, щастието ще премине в ретроградно движение. Този период за някои ще бъде свързан с отлагане и изчистване на идеи, намерения, желания. За други ще донесе получаване на награди и поощрения за минал период.

Седмицата ще бъде силна и активна в областта на информациите, знанието, провеждане на разговори, подписване на договори. Периодът е подходящ за усвояване на нова информация, започване на нов образователен курс, обмен на идеи, стабилизиране на отношения или приключване на формално съществуващи. Засилва се желанието за свобода в изразяването и преговарянето за личните интереси.

Марс, планетата на действието е в знака Близнаци до 15 май. Този факт ще окаже положително влияние при родените в знаците: Овен, Лъв, Везни, Водолей, а така също и за някои Близнаци. Напрежение и конфликтни ситуации при: Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

Предпазвайте се от конфликти и предприемане на прекалени рискове.

ОВЕН

Седмицата е изключително подходяща  да преминете към активно действие. Новото начало, което ще поставите сега, ще определи тенденциите през цялата 2019 г. Силно стимулираща е енергията, която усещате, импулсът и желанието за промяна са водещи при вас.  Социалната ви активност се увеличава, а периодът е подходяща за срещи, разговори, обмен на информация, пътувания като тенденцията е целия месец да премине в тази светлина. Приоритетите ви се променят, затова е необходимо да насочите вниманието си, времето и енергията си към важните и значими цели. Изградете правилна стратегия за действие като се доверите на интуицията си, въоръжете се с търпение. Преценете добре възможностите си и започнете това, към което ще бъдете отговорни и ще можете да завършите. Разпределете времето си между работните ви ангажименти  и семейните задължения, това ще ви осигури подкрепата на близките ви.

ТЕЛЕЦ

При вас през тази седмица събитията ще се движат според посоката, която сте избрали. Новолунието в Овен ще активира процеси, за които имате готовност, а при други обстоятелства  то ще ви постави на кръстопът, на който е необходимо да усетите и изберете посоката. Желанието ви за промяна се увеличава, а липсата на търпение също. Водеща остава темата за финансовата ви стабилност. Възможно е разходите ви да се увеличат, но и приходите ви също. За тези от вас, които обичайно са настроени към риск, нека той да бъде добре преценен. При тези обаче, които по природа са предпазливи,  успехът ще дойде именно чрез риск. Все пак, като цяло, предриемайте разумни рискове като се вслушвате в инстинкта си.  Седмицата е благоприятна за срещи и преговори, където ще се наложи  да отстоявате себе си и убежденията си, за подписване на договори, споразумения, работа с документи. За други това може да бъде служебна командировка или планирани пътувания.  Седмицата е изключително благоприятна за тези от вас, които работят с чуждестранни фирми, очертава се възможност да поставите едно ново начало във вашите отношения, а за други представители на този знак това може да бъде предложение за работа в чужбина.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата е подходяща да поставите нов старт и да преминете към действие за реализиране на ваша мечта. Имате енергията, импулса и волята за промяна. Това, което започнете ще зададе и основната линия за цялата година. Марс, планета на действието е във вашия знак и по тази причина сте по-динамични. Необходимо е да овладеете тази енергия, да я вложите в подходяща дейност, за да избегнете непредвидени ситуации. Ако се чувствате объркани относно посоката, то набавете си още информация. Проведете необходимите разговори и потърсете насока от ваши подръжници, приятели, покровители. Юпитер, планетата на разширението е във вашия срещуположен знак и преминава в ретроградно движение. Този факт може да го усетите като липса на доверие или опора от вашите партньори. Това е период, в който ще се наложи да разчитате на успех чрез собствени услия, да отстоявате интересите си, да развиете увереност и да следвате приоритетите си. Възможно е запознанство, партньорство или връзка, която сте започнали да не е това, което сте очаквали. Дайте си време, а то ще ви помогне в избора ви.

още по темата
още от Хороскоп