нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 8 до 14 февруари

Shutterstock

Очаква ни изключителна седмица с невероятни възможности, но и неочаквани ситуации. Това е седмицата на подготовка за посрещане на новолунието в знака на бъдещето, предвестник на новото, а през тази година и на една нова епоха - Водолей.

На 11-ти февруари късно вечерта Новолунието в прогресивния знак Водолей ще постави началото и на Новата година в далечния Изток.

От 11 февруари до 31 януари 2022г. Металният Плъх, първото животно според китайския зодиак, което внесе съществени промени в живота ни предава управлението на втория знак - Металният Бик.  А Водолеят е единадесетият знак според западната астрология, предвестник на новото, прогреса и бъдещето. Символ на човечеството, оригиналното, идеализма и възвишеното, на сбъдването на мечтите отварящ ни вратата към Новата Епоха-Ерата на Водолея.

Какво ни предвещава Металният Бик?

Бикът е знак на силата, стабилността, материалният успех. Като второ животно в китайския зодиак, той ще постави акцент върху партньорствата и взаимоотношенията. Вторият знак ни предоставя възможност чрез усилия и дисциплина през 2021 г. да постигнем стабилност в тези начинания, които стартираха през предходната година. Металният Бик предвещава богата и изобилна година, но с цената на много труд, търпение, мъдрост и постоянство. Подкрепени ще бъдат тези, които насочат усилията си към запазване и стабилизиране на създаденото.

Това е годината, в която човек е необходимо да въведе баланс в живота си чрез разбирането, че с екипната работа се постига по-висок резултат.

За родените под знакът  на Бика това е най-успешната година. Това са родените през 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 и 2009 г. 

Новолунието във Водолей е силно за поставяне на цели за цялата година, това е знакът на сбъднатите мечти и осъществените желания. На този ден, седем планети ще бъдат във Водолей. Енергията, която се излъчва е много силна и подкрепяща нашите желания. Меркурий е ретрограден до 20 февруари. Ако не сте наясно с това, което искате, не започвайте нови начинания.

ОВЕН

Всяко новолуние във Водолей ви предоставя нови възможности, а реалността да осъществите мечтите си е огромна. Това Новолуние е изключително поради съвкупността от 7 планети в знака Водолей(рядко явление), новолунието и Новата година според китайския зодиак. Цялата тази звездна палитра попада във вашия дом на сбъднатите мечти, вдъхновението, приятелите, организациите. Пред вас се отварят уникални и блестящи възможности за едно ново начало. Поради ретрограния Меркурий, може да предприемете конкретни действия само ако сте сигурни в това, което искате. В противен случай изчакайте.  Получавате подкрепа чрез огромния информационен поток или хора от близкото ви обкръжение. Тези от вас, които са насочили усилията си към заемане на лидерски позиции в групи или организации, могат да разчитат на успех. Периодът е благоприятен за развитието на вашата основна дейност, може да разчитате на подкрепата на вашите шефове, на финансови придобивки или повишение. Бъдете внимателни и не рискувайте с парите!

ТЕЛЕЦ

 Желанието ви за промяна, за нещо ново и различно е много силно. Новолунието в знака на новаторството и свободата активира дома, свързан с вашата основна дейност, кариера или социален статус. То поставя акцент върху водещата ви тема за годината, а при някои и през следващата. Възможно е позицията, която заемате към този момент да не ви удовлетворява. Ретрограден Меркурий ще ви подпомогне да прецените точно какво искате. Вътрешно желание за промяна ли е или каприз? Това е основният въпрос, на който ще търсите отговор по време на ретро-Меркурий. Не са изключени конфликти между вас и вашите шефове или колеги. Положителната новина е получаване на внезапно и неочаквано предложение или подкрепа на хора от близкото ви обкръжение. Бъдете смели, бъдете новатори, ако позицията ви позволява, направете сериозни нововъведения, които ще успокоят духа ви.

БЛИЗНАЦИ

Вие, въздушни представители на зодиака ще усетите в максимална степен благотворното влияние на плеядата планети в знака Водолей. Новолунието във Водолей е в хармония с вашата природа. То ще ви отвори канал към осъществяване на  плановете, идеите и целите ви, свързани с един по-дълъг период от време. Възможностите, които ви се предоставят, са свързани с разширяване на вашата дейност и излизане на обхвата извън пределите на страната.  Получаване на нова информация или внезапни предложения могат да ви накарат да пренаредите приоритетите си. Водолеят е непредсказуем знак и носи изненади, но във вашия случай тези изненади ще внесат нов свеж старт в живота ви. За една част от вас, започва период на дългоочаквано пътешестие до далечна и екзотична дестинация. Периодът е благоприятен за уреждане на съдебни спорове и юридически казуси.

още от Хороскоп