нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 9 до 15 август

Shutterstock

Седмица на Новото начало, силно повлияна от Новолунието в Лъв, което беше на 8 август! Следващите две седмици са подходящи за активни действия, насочени към създаване на новото, нововъведения, нови проекти, нови дейности. Действия, насочени към фиксирани и трайни резултати. Новолунието в Лъв е едно от най-силните. Лъвът управлява една любима тема от живота ни: любовта, творчеството, отношенията с децата, свободното време, хоби. Покровителства собствениците на бизнес, спортисти, политици. Всяко Новолуние носи енергията на промяната, новото, надеждата и сбъдване на мечтите.

И през тази седмица инициативността, желанието за промяна и адреналинът са високи. Конфликтността е засилена, а необходимостта от отговорно отношение към действията е повишено. По един естествен начин ще се противопоставяме, ще негодуваме, ще воюваме и рушим онова, което не съответства на нашите представи за бъдещето, но с тенденция и желание за запазване на устойчивите структури, с доза прагматизъм и пресметливост.

ОВЕН

Активни, страстни и насочени към постигане на целите си ще бъдете през тази седмица. Новолунието предоставя  нови възможности пред вас. Силен и креативен период за собствениците на бизнес, творците, занимаващите се с политика. Творчески подем, прилив на енергия, ентусиазъм. Навлизате в период, в който ще можете да поставите началото на вашите проекти или идеи, които замисляте от дълго време с тенденция за стабилни резултати в бъдеще. Ако възникнат непредвидени ситуации, то те произтичат от взети решения през изминали периоди. Укрепете връзките си с важните за вас хора тези, които ви подкрепят. Това ще ви осигури опората, която ще ви подпомогне в бъдеще. Предложенията  за бизнес или допълнителни приходи, които  са активни от минал период, сега могат да бъдат реализирани. В максимална степен е необходимо да се предпазвате от конфликти  на работното място с вашите шефове, подчинени, колеги. Последиците могат да бъдат сериозни за вас, а в основата на потенциално вдигане на градуса на напрежение ще бъдат вашата липса на търпение или толерантност. Следвайте подход към преговори и отстояване на собствената позиция. Насочете вниманието си към финализиране и окончателно приключване на започнати задължения и активиране на нови процеси и дейности, за преструктуриране на дейността.

ТЕЛЕЦ

Най-добрият вариант за вас е да намерите повече време за почивка и дистанциране от работните ангажименти. В първите дни на седмицата ще се наложи да приключвате  със стари и нерешени до този момент казуси. Преразглеждане на договорни отношения, преговори, свързани с вашите интереси, нова информация или взаимодействие могат да променят линията ви на поведение. В следващите две седмици  ще имате възможност да отворите нова страница в области като решаването на имотни въпроси, уреждане на сделки, подобрения в дома, ремонтни дейности или инвестиране на повече време от ваша страна за укрепване на взаимоотношенията с членове на семейството или родители. Венера в Дева  ще ви подкрепи в установяването и създаване на хармонични връзки с важните за вас хора, любими, деца или необходимост от повече време за вас самите. Избягвайте конфликтите с тези, които са ви опора и ви подкрепят.

БЛИЗНАЦИ

Силен и активен период в областта на контактите, преговорите, рекламата, договорните отношения, научаването на нова информация, а в не по-малка степен и пътувания. Новолунието в Лъв ще предостави пред вас прекрасна възможност да поставите едно ново начало в живота си, свързано с ваши планове и цели за бъдещето. Бъдете смели, подредете мислите си в посока постигане на това, което искате. Вие притежавате силата и способността да направлявате менталния поток. Договаряйте и преговаряйте, отстоявайте себе си в едно или друго направление, бъдете категорични в това, към което се стремите. Венера в Дева създава чудесни условия за материални придобивки свързани с имоти, подобрения в дома и хармонизиране на средата. В същото време Марс в Дева ще ви направи по-конфликтни и нетолерантни. Търсете компромисни решения, намерете златната среда и се движете според нея.

още от Хороскоп