Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 9 до 15 септември

Снимка: Shutterstock

Силна и значима седмица за създаване, структириране и предприемане на правилните действия.  А целта и посоката на тези действия ще бъдат определени от търсенето на сигурност и добри финансови резултати. В същото време е важно да се направи правилно разграничаване между илюзиите и реалността. Последните дни от седмицата ще бъдат силно повлияни от пълнолунието, което е на 14 септември. Нарастващата луна е добър показател за това, че каквото засеем през тази седмица, през следващия период, а за някои той ще бъде с по-дълъг най-малко две години, ще дава добри резултати. Имайте предвид факта, че в дните около пълнолунието се засилват илюзиите и заблудите - не всичко, което блести ще се окаже злато. Ако се доверим на придобития опит от минали ситуации и не избързваме с преценките, ще избегнем разочарованията. Седмицата дава възможност за реализиране на добре преценените и обмислени планове и идеи.

ОВЕН

Работа, работа, работа….ако имате чувството, че работните ви ангажименти отнемат голяма част от времето или са се увеличили, то в голяма степен заслугата е ваша. Припомнете си, че преди време това поискахте. През тази седмица се опитайте да постигнете баланс в начина си на живот, отделете време за себе си, погрижете се за здравето си като започнете нов хранителен режим или спорт. Конфликтните ситуации на работното ви място продължават, бъдете толерантни с колегите си и избягвайте пререкания с вашите шефове. С добра организация през тази седмица може да постигнете реализиране на цел, която сте си поставили преди време. Постарайте се действията ви да не са свързани със сериозни финансови рискове.

ТЕЛЕЦ

Седмицата ви предоставя възможност да определите ясно своите бъдещи цели и да предприемете ефективни действия към тяхното материализиране. Периодът е ефективен за тези от вас, които са стабилни в своите позиции. Голяма част от вас усещат неудовлетворение от начина си на живот, това води до сериозни емоционални колебания, желанието ви за промяна се усилва и нетърпението ви се увеличава. Новите възможности продължават да идват от различни посоки. Седмицата е подходяща за уреждане на съдебни дела, юридически казуси, за разширяване на бизнеса ви и дейстия в посока стъпване на чужди пазари. Насочете внимание към нови източници на доходи или стабилизиране на съществуващи. Добър период за обучения, провеждане на конструктивни разговори, в които да изложите своите позиции. Работните ви ангажименти са много, но отделете време за почивка и занимания, които ви носят удовлетворение, за да вкусите от радостта на всички награди и продобивки. Прекрасен период за хармонизиране на отношенията с вашите деца и любими хора.

БЛИЗНАЦИ

Септември не е благосклонен към вас. Налага се да направите промяна в начина си на мислене, а това ще доведе до промяна в подхода и действията ви. Въпреки това бъдете активни. Избягвайте съмненията и се движете към своите цели. Започнете да разработвате и смело да внедрявате в живота си своите проекти. Възможни са нарушения в работния ви процес, не всичко ще се случва така, както сте го мислили. Разпределете времето си между работите ангажименти и домашните задължения. Непредвидени ремонти или други ситуации свързани с родител, дома, уреждане на имотни въпроси, могат да предизвикат промяна в плановете ви. Ще се наложи да се погрижите за хармонията в отношенията с вашите партньори, лични или делови. Важно е да се стараете да запазите спокойствие, пазете физическото си и психическо здраве.

още по темата
още от Хороскоп