Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от от 23 до 29 април

103

Снимка: Shutterstock

Бизнес климатът през периода е студен. Ще си позволя да обобщя, че не ни предразполага към работа и действия.

Датите между 24 и 29 число от месеца са под управлението на планетата Марс, която се държи така, сякаш от нея зависи всичко и че ни дава позволение за случването на важните неща в живота.

Постигаме всичко с бой и в битка. Те изтощават тялото и организма ни. За съжаление, ние не го отчитаме и продължаваме да настояваме, а и да отстояваме намерения си по всякакъв начин.

Много по-разумно е леко да отстъпим, да се отдръпнем и да изчакаме по-добрите времена.

Овен – Не позволявайте на песимистичните мисли да ви пълнят главите. Сигурна съм, че ваша първа реакция е да се разсърдите или да се скарате на някого. Дали да не ви подтикна да потърсите алтернатива в спортната и физическата активност? Те ще ви помогнат да мислите трезво.

Телец – Направо не можете да повярвате. В реалността на делника ви има светлина, усещате леко подобрение на обстоятелствата и раздвижване при делата ви. Не губете точно в този момент увереност и се доверявайте повече на интуицията си, както и на собствените способности.

Близнаци – Как да повярвате на нечии уверения, че нещата са наред, докато финансовите постъпления при вас са повече от незабележими. Причината е в дистанцирането ви от епицентъра на събития или по-ясно казано: не стойте далеч от светлините на прожекторите.

още от Хороскоп
26
Петък
Април