нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 8 до 14 юли

Снимка: Shutterstock

Основните събития през седмицата ще бъдат повлияни от слънчевото затъмнение от миналата седмица и Меркурий, който преминава в ретроградно движение. Меркурий е планетата на менталните процеси, ума, търговията, договорите, информацията преминава в ретроградно движение от 7-ми юли до 2-ри август.

Когато Меркурий е ретрограден, периодът е неефективен за:

*започване на нова работа

*стартиране на нови проекти

*подписване на договори

*регистриране на фирми

*важни бизнес комуникации и преговори

*покупки на автомобил

*покупки на техника и компютри

Но този период има и своята положителна страна, връщане на ситуации от минали периоди, които очакват своето решение, промяна, корекция.

Ретрограден Меркурий внася хаос в ежедневието, най-вече поради нарушено общуване.

Периодът е ефективен за:

*изясняване на вашите идеи и получаване на нова информация свързана с тях

*вътрешен размисъл и пренареждане на мислите

*избистряне на идеите

*довършване на стари проекти и програми

*коригиране на взаимоотношения

ОВЕН

През тази седмица животът ви ще тече според зададената посока. Не се препоръчва започването на нови дейности, освен ако вашия рожден Меркурий не е ретрограден. Марс, планетата на активността и действието е в огнения знак Лъв и това е доста подкрепящо за вас. Приливът на сили и енергия ще ви подтикват към активност, но фокусирайте се и действайте според целите си. Периодът е подходящ за изчистване и довършване на стари проекти и задължения. Време за размисъл и изясняване на посоката след Новолунието в Лъв, което е по-благоприятно за вас като времеви период. Текущата седмица ще бъде емоционално наситена, основен фокус ще бъдат партньорските отношения и разпределение на вашето внимание между служебни и семейни задължения. А някои от вас може да се радват на заслужена почивка до далечна и екзотична дестинация. Все пак не изпускайте от фокус основните си цели. Погрижете се за стабилността на финансовото си положение. Бъдете умерени в разходите, прекалените разточителства могат да доведат до бъдещи затруднения. Ориентирайте се към откриване на нови източници на доходи.

ТЕЛЕЦ

Вас, умерените и спокойни представители на зодиака, седмицата ще ви настрои към занимания, които са свързани с познати ви теми. Благоприятен период за ремонтни дейности в дома, които ще ви осигурят комфорта, който харесвате. Решаване на имотни казуси, взаимоотношения с роднини могат да предизвикат раздразнения във вас. В същото време засиленият информационен поток ще насочи вниманието ви към нови възможности, свързани с научаване на информация, преразглеждане на договорни отношения, възстановяване на стари контакти, срещи с нови личности, които могат да ви покажат нова посока в живота ви. Бъдете смели и ясно изразете себе си - чрез разговори, преговори можете да постигнете целите си. Венера, която е в знака Рак, ще усили влиянието ви, ще ви направи по-дипломатични и толерантни. Случайно запознанство може да прерасне в нещо по-значимо. Ако сте родени с ретрограден Меркурий през тази седмица, можете да предприемете конкретни действия за поставяне начало на нова дейност, но ако не сте, тряба да изчакате.

БЛИЗНАЦИ

Месец юли и текущата седмица ще ви накарат до известна степен да преобърнете живота си. Като знак, свързан с менталните процеси, ретроградния Меркурий ще ви постави пред необходимостта да промените и изчистите тези мисли, които ви пречат да имате живота, който искате. Намирате се в период на сериозна пренастройка на вашата ценностна система. Отделете време и подредете своите приоритети, открийте това, което ви прави щастливи, а следващият месец ще ви даде прекрасни възможности да действате в посоката, която се избрали. Ако сте изпаднали в апатия, то се постарайте бързо да се овладеете, защо пред вас стоят прекрасни възможности за подобряване на финансовото ви положение и за откриване на нови източници на доходи. Канализирайте енергията си и я вложете в подходяща дейност. Можете да преодолеете всяко предизвикателство, опитайте се вие да насочвате събитията. Чрез уменията ви да бъдете изобретателни и гъвкави в общуването, съобразителни, чрез репутацията, която сте си осигурили можете да постигнете добра позиция в колектива или по-високо обществено положение. Бъдете уверени, следвайте приоритетите си и отстоявайте интересите си.

още по темата
още от Хороскоп