Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Забавен хороскоп: С кого враждува всеки знак от зодиака

7200

Снимка: Shutterstock

Неизбежно е: всеки знак от зодиака си има своите черти от характера и специфични особености, които влизат в противоречие и конфликти със знака антагонист. Ето как виждат това противопоставяне звездите.

ОВЕН
Огнената натура на Овена е смятана за най-безкомпромисната в целия хороскоп – все пак този знак е подвластен на Марс — емоционална и властна планета, която дарява своите представители със сила на волята и желязна жажда за победа. Според астрологическите изчисления Овенът най-често враждува с представителите на Телец, Везни и Стрелец. В първия и втория случай Марс влиза в опозиционни отношения с управителката на Телците и Везните – Венера, която едновременно дразни, но и предизвиква тайно възхищение в Марс заради умението си лесно и непринудено да постига целите си.

ТЕЛЕЦ
Естети и хедонисти, Телците се стремят към повсеместен комфорт в живота, защото най-важното за тях е да получават удоволствие и да минимизират всеки дискомфорт. Разумната и здраво стъпила на земята им натура често е в резонанс със Скорпионите, които могат да подразнят подопечните на Венера със своята вятърничавост и склонност към фатализъм.

БЛИЗНАЦИ
Общителните интелектуалци Близнаци винаги привличат внимание, защото за тях отговаря Меркурий — планетата на комуникациите и новите знания. С тях винаги има за какво да се говори, тъй като буквално са склад за знания. Понякога обаче Близнаците може да изглеждат високомерни и арогантни, защото често разчитат на силата на своите умове и таланти, от които наистина не са лишени. Точно това често засяга чувствителните Скорпиони, което води до продължителни конфликти и обиди.

още от Хороскоп
18
Четвъртък
Юли