нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Звездите за бизнеса: Годишен хороскоп за 2021 г.

Shutterstock

Годината, която изпращаме, беше необичайна не само с промените, които тя предизвика в живота ни на всички нива, с новите уроци, които усвоихме, но и с това, че със своя край тя отваря врата към едно ново време, нова епоха, нова ера. Вероятно за някои това звучи прекалено оптимистично, но фактите го потвърждават. Астрологията е точна наука и предсказанията се правят в зависимост от разположението на планетите през годината. Всяка планета има различни нива на проявление в живота на отделните личности.

Основни фактори, които ще определят посоката през 2021 г. са  двете ярки събития през последния месец на 2020г., които задават тенденциите за следващите 12 месеца.

 * Новолунието в знака на целите и постиженията Стрелец, белязано от затъмнение ни предостави възможност да сложим край на старото, за да насочим с вяра и оптимизъм поглед към новото.

 * На 21-ви декември беше кулминацията на „срещата“ на две водещи планети Сатурн и Юпитер, които задават тенденциите и промените на  социално и икономическо ниво. Съвпадът е в прогресивния знак Водолей, символ на промяна и  свобода. 

Какво ни очаква през 2021г. ? Това ще бъде водещата тема.

Едно е сигурно - Промяна!

Каква ще бъде тази промяна, зависи от планетните разположения, личностните характеристики и избори, от умението да се постави край на едно минало, страхове, ограничения и да се направи скок на вярата към едно по-добро бъдеще с нови, неограничени потенциали и възможности.

Всички фактори за това са налице, но това е преходен период, в който ще поставяме основите. В преддверието на епохата на Водолея се заражда нов  цикъл на самопознание на човечеството като част от Цялото, темите  за единството, обединението и груповото ниво на съзнание ще бъдат водещи. В следващите години ще станем свидетели на интензивно развитие на колективно съзнание и мащабно разгръщане на общата солидарност, а главните герои сме всички ние, сега!

Юпитер, планетата на разширението, щастието, късмета от 19-ти декември е в знака Водолей и ще остане там една година. Така ще подчертае идеята на Водолея за братство и сътрудничество, които ще доведат до увеличаване на възможностите. Небходимостта от реформи, отказът от йерархическото управление, свалянето на диктатурите и тоталитарните режими и създаването на нови държавни организации ще бъдат изразени в най-ярка форма.

ОВЕН

Вашият девиз „Аз мога!“ ви поставя в челните редици на новаторите и пионерите, насочени към промяната и новото без страхове и притеснения. 2020г. ви поднесе изненади и промени, наложи се да поемете нови отговорности в основната ви дейност, във взаимодействието с шефове и авроритети, да преодолявате трудности и прегради. Добрата новина, е че с премнаването на Юпитер и Сатурн в знака Водолей, който е в хармония с вашия зодиакален знак прогнозата за вас е оптимистична. Това, което създадохте и постигнахте, ще продължава да дава резултати и през новата годината. Докато транзитираше в знака Козирог строгият учител Сатурн ви накара да усвоите важни уроци, свързани с дисциплината и отговорностите, да създадете устойчиви структури във вашата дейност. С влизането му в знака Водолей той преминава в дома на вашите приятели, общности, организации, където е подкрепен от Юпитер, даващ разширение. От друга страна Юпитер ще ви подкрепи да сбъднете вашаа мечта или да осъществите желание на сърцето си. Това е годината, в която ще смените своята основна среда, ще търсите своите съмишленици, ще създавате или участвате в организации. През тази година ще имате възможност да създадете нови приятелски връзки, да откриете своите истински приятели или да сложите край на формално съществуващи такива.

Квадратът между Сатурн и Уран ще създаде напрежение между две области: вашият приятелски кръг, среда на съществуване и дома на вашите притежания, финанси и ценности. При всички случаи Уран ще внесе ситуации, които ще ви накарат да промените своите ценности или отношение към парите. От средата на годината отговорностите ви ще бъдат разпределяни между работните ви ангажименти и създаването или укрепването  на връзките във вашето семейство.

ТЕЛЕЦ

За вас, трудолюбиви представители на знака идващата 2021г. носи промени, нови възможности и добри резултати, които ще бъдат постигнати чрез преодоляване на пречки или чрез повече усилия. Големият съвпад на планетите Сатурн и Юпитер в знака Водолей ще създаде палитра от събития, които ще ви накарат да излезете от зоната си на комфорт, но и да се насочите към новото, към което се стремите от миналата година. Тези две планети се преместиха във вашия дом на постиженията, кариерното и социално развитие. Това е годината, в която можете в максимална степен да се приближите към това, което искате да постигнете в тази област. През изминалата година имахте възможността да определите целите си за един по-дълъг период от време. Сатурн ви поднесе много уроци, чрез  които научихте повече за живота. През тази година ще можете да приложите наученото в областта на вашата кариера. Възможно е това да стане чрез преодоляване на препятствия, вътрешна борба межу старото и новото, но важно е да не се отказвате. Вие притежавате ценни качества, които ще ви гарантират успех. През тази година използвайте опита си, старайте се  рисковете ви да бъдат премерени. Това е годината, в която можете да откриете своята мисия или призвание. Юпитер, планетата на разширението и успеха ще генерира добри възможности: разширяване на дейността, повече клиенти, издигане, ако заеманата длъжност го позволява. Бъдете отворени към промените, без страх и съпротиви!

БЛИЗНАЦИ

Може да се каже, че през новата година вие ще бъдете лидерите и ще насочвате другите чрез вашите знания, дар слово, придобита житейска мъдрост. На границата между стария познат свят и новия, който тепърва ще се изгражда се изисква ново осъзнаване, а това става със съответните знания. Северният възел, който задава посоката на движение за всички и през тази година ще бъде в Близнаци. Вие сте тези, които можете да помогнете на другите да научат уроците на Близнака: с истинността на информацията, подобрения в областта на комуникацията, търговията, договорните отношения, обученията, образованието, осъзнаването, движението, водещо до промяна. 2020г. внесе сериозни изпитания в живота ви, някои от вас направиха крачка към новото още в тази година, а за други прехода предстои. Партньорствата, които създадохте ще продължават да търпят развитие и през 2021г. С преминаването на Сатурн и Юпитер във въздушният знак Водолей, ще поемете глътка свеж въздух. Търсене на смисъла на живота, истината и промяна в идеалите, ще доведат до пренареждане на приоритетите ви. Сатурн, строгият учител ще насочи  вниманието ви върху етиката, морала, справедливостта, като ще изисква да бъдете справедливи към себе си и към другите. Юпитер в този дом е в собствено управление, той ще бъде подкрепящ и подпомагащ. Според съответната ви дейност, той ще внесе разширения в областта на бизнеса и взаимодействието с чужденци, възможност за усвояване на нови умения или знания, повече приключения и пътешествия. Това е годината, в която е необходимо да си поставите целите за един по-дълъг период от време. Основно ще бъдете движени от желанието за промяна и достигане до висши идеали и цели. Бъдете смели и се доближете в максимална степен до своята истинска същност като обърнете светлините на прожекторите към вас самите. Тогава другите ще ви следват.

още от Хороскоп