Елате в „А” отбора на търговците

Елате в „А” отбора на търговците

Елате в „А” отбора на търговците

Фирма „Авенди”, част от ВМ Финанс Груп, водеща компания в дистрибуцията на бързооборотни стоки, търси да назначи специалист развитие на пазара във Винено звено. Това е „А” групата на търговците. Специалистът развитие на пазара ще работи за успеха на марките на избите: Bessa Valley, Vinex Slaviantsi, Blossom Hill, Villa Sandi, Moët&Chandon, Veuve Clicquot, Champagne Krug, Cloudy Bay, Terrazas de los Andes.

На тази позиция, ще имате възможността и отговорността да развивате пазара на вина в гр. София. На Вашия професионализъм ще разчитаме за изпълнението на качествените и количествените планове за продажби във Винено звено. Ще очакваме да дадете своя принос за развиването на нивата на дистрибуция на портфолиото и рекламната му подкрепа. Друг важен фокус за Вас ще бъде презентирането и консултирането на клиенти за предлаганите продукти, както и договаряне и позициониране на рекламни материали и реализиране на промоционални активности. Ще трансферирате поръчки към контрагенти на фирмата и ще контролирате тяхното изпълнение. На Вашите аналитични умения и про-активност ще разчитаме за генериране и анализиране на актуалната пазарна информация, а навременното и точно изготвяне на справки и отчети за извършената дейност ще бъдат изцяло Ваша отговорност.

Защо е толкова интересно да работите за „Авенди”? Защото компанията е един от лидерите в сферата на бързооборотните стоки и предлага пълен пакет от търговски, маркетинг и логистични услуги в тази сфера. Ползваме световен опит и собствено ноу-хау. Имаме принципи, на които държим и които прилагаме в работата:

- Ще имате подкрепата на професионален екип от доказани търговци - лидери в сектора;

- Уважаваме колегите си и вярваме в техните качества. Екипната работа е ключова за нашия успех;

- Вярваме, че хората, които работят за нас, са най-ценният ни капитал;

- Стремим се непрестанно да усъвършенстваме знанията и уменията си и вдъхновяваме хората си да постигат изключителни резултати;

- Обратната връзка от нашите служители ни класира на челни места в класацията "Най-добрите работодатели в Централна и Източна Европа" на Hewitt Associates.

Ето и най-важните изисквания към кандидата за специалист развитие на пазара, Винено звено:

- Да имате завършено висше образование в областта на търговията или маркетинга;

- Да притежавате сертификати за преминати обучения в областта на търговията, маркетинга и да можете да защитите знанията и уменията, посочени в тях;

- Отлично да познавате пазара на вина в гр. София;

- Да имате доказан професионален опит като търговец или специалист развитие на пазара най-малко две години в утвърдена компания от сектора на бързооборотни стоки;

- Уменията Ви за водене на преговори да са ключа към Вашите успешни сделки;

- Да сте инициативни и самостоятелни при вземането на решения;

- Да имате усет към хората и да работите добре в екип;

- Всяка дейност при вас да е добре организирана, да планирате ефективно времето си и да приоритизирате умело.

Работата е на пълно работно време. Нашият офис в гр. София е в Търговски център „Европа”, бул. „Искърско шосе“ 7. Повече информация за Авенди ООД на www.avendi.bg

Ако сте готови да приемете предизвикателството, за нас ще бъде удоволствие да се запознаем с Вашата кандидатура. Не се колебайте да заявите интерес като изпратите CV на e-mail адрес career@vmfgroup.com и запишете референтния номер на позицията в полето subject на имейла си, в срок до 29.01.2014 г.

Гарантираме пълна конфиденциалност на Вашата кандидатура. Изпратените от Вас данни са лични по смисъла на Закона за защита на личните данни и се предоставят доброволно и с изричното съгласие на всеки кандидат.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ