Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Какъв искаш да станеш?

340

Ако сте ученик или студент, на възраст 15-24 г. сега е моментът да го направите - бъдете Мениджър за един ден в станалата вече популярна едноименна инициатива, която  Джуниър Ачийвмънт България организира за седемнадесети пореден път.

Тази година събитието, в което юноши и младежи сменят ученическите чинове и студентските банки с директорско кресло,  ще се проведе на 30 октомври 2018 г. Кампанията по канидатстване и избор на кандидати вече тече активно на сайта на инициативата: http://mfd.jabulgaria.org/. Всеки, който иска да участва, трябва да си хареса подходяща позиция и по този начин да даде шанс на компаниите, които партнират на инициативата, да разгледат  кандидатурата му.

Отворени са позиции от малки и големи компании, от министерства и други институции и учебни заведения. Основен партньор на инициативата, която ще се проведе в цялата страна, тази година е HP Inc.

Желаещите да се включат ученици и студенти на възраст 15-24 г. могат да направят своята регистрация на платформата на инициативата до 22 октомври. Добре да не чакате крайния срок, тъй като отворените позиции винаги се оказват по-малко от кандидатите, съветват организаторите.

Има още една възможност за избор - младежите могат да решат дали да прекарат един ден в компания или институция и да почерпят опит от практиците или да изберат да се включат в кариерния форум „Професиите на бъдещето”, който ще се проведе в същия ден, от 11 до 17 часа, във Форум „Джон Атанасов” в София Тех Парк в столицата. Във форума ще се включат над 15 големи компании със свои представители, които ще говорят за дигитализацията на професиите.

Регистрацията за събитието е безплатна и е отворена ТУК

Денят ще завърши с обобщаване на преживяното и наученото от участниците в „Мениджър за един ден“, отново във форум „Джон Атанасов“ в София тех парк от 17.30 до 18.30 часа на 30 октомври.

 

 

още от Job Мениджър
24
Петък
Май