Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Най-големият кариерен форум стартира утре в София за 18-ти път

143

Над 170 български и международни компании от различни бизнес сектори ще се представят в стартиращият утре в София най-мащабен форум за студентски стаж и кариера на територията на страната „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ . Той се провежда за18-та поредна година и все повече се утвърждава като мястото, от където започва кариерата на младите хора в страната. „Национални дни на кариерата“ е значимо за пазара на труда събитие, като през годините от него са стартирали кариерата си близо 45 000 млади хора. 

Изложението тази година за София ще е в НДК, а след това ще продължи в рамките на месец в останалите академични градове на страната - Варна, Бургас, Русе, Свищов, Велико Търново, Габрово и Пловдив

Форумът "Национални дни на кариерата" бе създаден преди 18 години от JobTiger в отговор на нуждите на младите хора в страната от място, на което реално да могат да се докоснат до пазара на труда. От 16 години основен партньор на събитието е Нестле България. Компанията трайно подкрепя каузата за създаване на кариерни възможности за младите хора в страната.

 

още от Job Мениджър
22
Сряда
Май