Затвори

От днес и ученици могат да кандидатстват за работа в Лидл България

Лидл България дава възможност на ученици в XI и XII клас да започнат своята първа работа през лятото като касиер-продавач практиканти в магазините на веригата в цялата страна.

За шеста поредна година компанията стартира своята платена лятна практикантска програма. Благодарение на нея младежите могат да подпишат първия си трудов договор с конкурентно брутно заплащане от 450 лв. при 6-часов работен ден, от понеделник до петък, и допълнителни 60 лв. под формата на ваучери за храна за периода на цялата практика. Освен всичко това, те ще добият ценен професионален опит и ще станат част от екипа на лидера на търговията на дребно в Европа в продължение на месец и половина, в които ще се проведе програмата – от 16 юли до 31 август.

От днес до 10 юни ученици в XI и XII клас в цялата страна могат да кандидатстват за позицията касиер-продавач практикант, като изпратят CV на jobs@lidl.bg.

„Практикантската програма на Лидл България е част от цялостната ни политика като отговорен работодател и ангажимента ни да предлагаме най-добрите възможности както за студенти и ученици, така и за нашите служители. Ние винаги сме насърчавали развитието на младите хора и тяхната успешна професионална реализация тук в България, затова вярваме, че платената ни лятна практика ще даде възможност на учениците да направят онези първи и изключително важни крачки в своето успешно кариерно развитие“, коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.

Всички кандидати трябва да имат навършени 18 години, както и да имат интерес в областта на търговията. Практикантите ще видят отвътре как работи една голяма международна компания и ще имат възможност да почерпят от богатия световен опит и практики на веригата. Те ще научат основните принципи в комуникацията с клиенти, стоковата подредба, асортимента, както и какви са основните процеси и дейности във водещата търговска верига. Практикантите ще имат и ментор, който ще им помогне да се интегрират в екипа на компанията.

Допълнителна информация за кандидатстването може да намерите на сайта jobs.lidl.bg.

 

Коментари
Последни
Най-четени
Вчера
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Йордан Узунов е директор производствена дирекция в СТЕМО. Магистър по компютърни системи и технологии от Техническия университет - Варна. Сертифициран ИT одитор от международната неправителствена организация ISACA - Асоциация за одит и контрол на информационни системи.

Милена Драгийска е главен изпълнителен директор на "Лидл България"

Цитат на деня
Виц на деня

Снимка: Shutterstock

Валутен калкулатор

Валутен курс за 14.08.2018 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 14.08.2018 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.73113
0.577657
CNY
10
2.49188
4.01303
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.19018
0.456583
RUB
100
2.57845
38.783
USD
1
1.71474
0.583179