Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Само месец до новото издание на Национални дни на кариерата, все още има места за регистрация на работодатели

58

За осемнадесет години десетки хиляди млади хора стартираха кариерите си, благодарение на форума

Остава месец до най-очаквания и най-мащабен кариерен форум в страната – „Национални дни на кариерата – Добра Кариера, Добър Живот“ 2019.

Събитията от серията се провеждат всяка година в 8 града в страната и събират на едно място близо 200 работодатели и над 10 000 младежи в началото на кариерния си път.
Целта на изложенията е работодателите да открият точните попълнения за работните си позиции или стажантски програми, а търсещите работа да стартират кариерата си в мечтаната компания.

Изложението дава възможност на работодателите да представят свободните си позиции пред заинтересовани и амбициозни кандидати, да спестят пари и време от процеса по подбор и да утвърдят работодателския си имидж пред навлизащите на пазара на труда млади хора.

Форумът се провежда за осемнадесета поредна година на ниво академичен град – в София, Варна, Бургас, Русе, Свищов, Велико Търново, Габрово и Пловдив, от 12 март до 8 април 2019 г..

Все още има свободни места за участие на работодатели в събитията. Как да регистрирате Вашата компания за участие и да утвърдите работодателската си марка по време на форума, можете да разберете тук.

Организатор на изложенията е JobTiger – компания за комплексни HR услуги, а генерален спонсор – Нестле България – най-голямата компания за храни и напитки в света.

още от Job Мениджър
23
Четвъртък
Май