нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Ти ли си идеалният кандидат?

Първите стъпки в кариерата на всеки от нас са изключително важни. Те определят посоката ни на развитие и изграждат основите на нашия професионален път, но често се превръщат в огромно предизвикателство. Всяка година десетки хиляди младежи започват или завършват висшето си образование и са изправени пред едно от най-важните решения в живота си - да открият подходящите за тях компании, в които да започнат стаж, да покажат потенциала си и да получат възможност за бъдещ постоянен трудов ангажимент.

„Идеалният кандидат“ е проект на Dir.bg, чиято основна цел е да улесни процеса на търсене и предлагане на стаж, в който трайно да се ангажира вниманието на компаниите на пазара на труда и търсещите първа изява учащи или завършващи висшето си образование младежи.

Ако търсиш мечтания стаж, ако искаш да направиш първите стъпки в своята кариера, направи го по иновативен начин:

- Отговори на 22 свързани с теб въпроса

-  Запиши кратко видео и се представи на компаниите

- Избери си компания и кандидатствай 

Бъди готов със своя "HR Лексикон" и видео визитка, за да си пръв, когато се появи опция за мечтаната от теб компания и място за провеждане на стаж. Ние пък ще се погрижим да го открием и предложим на вниманието ти, обещават организаторите от Dir.bg.

Може би ти си „Идеалният кандидат“?

 

още от Job Мениджър