Затвори

50-те най-добри места за работа през 2018 г., според служителите - II част

служители

Снимка: Shutterstock

"Нова година - нов късмет", гласи старата поговорка. Нова година е не само повод за празнуване, но и за равносметка. Новата година може да ви даде стимул да направите крачка към дълго отлагана промяна. 

В тази връзка редакторите на Busienss Insider предлагат на вниманието на своите читатели резултатите от годишното проучване на сайта Glassdoor, предлагащ мнения за различни компании. На базата на събраните мнения за заплащане, социални придобивки, фирмена култура и работна среда, сайтът обобщава 100-те най-добри места за работа. Business Insider представят първите 50 от тях. 

Вече ви показахме първата част от списъка, а сега вижте, кои са компаниите, които са на върха в тази класация:

25. Fast Enterprises е компания за разработка и инсталиране на софтуер за държавни агенции.

"Тази компания наистина прави много, за да създаде страхотна атмосфера на работа. От събитията в екип до различни празници, FAST създава лесно изграждането на химия между колегите."

24. NVIDIA е технологична компания, която проектира графични процесори за игралния пазар.

"Работата в Nvidia е забавна! Работната среда е страхотна, колегите са много полезни и изключително умни, всичко тук се случва със скоростта на светлината."

23. Southwest Airlines - голяма американска нискотарифна авиокомпания.

"Компания със сърце, страхотна работна среда, забавни екипи, лидери, които се грижат за развитието на служителите, отлични ползи и удоволствие да се работи всеки ден за компанията!"

22. DocuSign прави технология за електронни подписи.

"Всеки, когото срещнеш в DocuSign е любезен, внимателен и като цяло щастлив, което прави удоволствието да ходиш на работа всеки ден."

21. LinkedIn е социална мрежа за бизнес професионалисти.

"Големи придобивки като безплатна храна (безплатен кафе-бар, сок бар, сладоледен бар... мога да продължа), силна енергия в компанията. Добра мотивираност от чувството за това, как чрез продукта оказваш влияние в живота на хората, целящи да спечелят от поминъка си или да го прехвърлят на следващо ниво.) Чувствам се горд да работя тук."

20. HEB е търговец на дребно за храна, който оперира над 340 магазина в редица формати, включително супермаркети и гурме пазари.

"Весела фирмена култура, ползват се най-новите технологии, лидерите и компанията ценят всеки човек. Вие сте име, а не число."

Коментари
Последни
Най-четени
Вчера
Job Мениджър:
Алианс за младежта

Алианс за младежта

Мениджър - Списанието

Advertorial

Йордан Узунов е директор производствена дирекция в СТЕМО. Магистър по компютърни системи и технологии от Техническия университет - Варна. Сертифициран ИT одитор от международната неправителствена организация ISACA - Асоциация за одит и контрол на информационни системи.

Милена Драгийска е главен изпълнителен директор на "Лидл България"

Цитат на деня
Виц на деня
Валутен калкулатор

Валутен курс за 18.07.2018 г.

от валута
към валута
количество
Крайна сума:
Фиксинг на БНБ

Фиксинг на БНБ за 18.07.2018 г.

Валута
За единици валута
Лева (BGN)
Обратен курс за 1 лев
CHF
1
1.68446
0.593662
CNY
10
2.50612
3.99023
EUR
1
1.95583
0.511292
GBP
1
2.19465
0.455654
RUB
100
2.66801
37.4811
USD
1
1.68446
0.593662