5 сватби на стадион "Васил Левски"

5 сватби на стадион Васил Левски

5 сватби на стадион "Васил Левски"

Пет двойки младоженци ще сключат граждански брак на Стадион „Васил Левски” по време на мега-спектакъла “Rock in Bulgaria” този септември. Церемонията ще наподобява стил „Елвис Пресли – Лас Вегас”. 

На стадиона, в подкрепа на фондация „Мами в нужда“, ще излязат 100 български рок групи плюс Симфоничния оркестър на Българското национално радио. Специално участие ще вземат и „Танцов ансамбъл Българе“, които ще играят в специални костюми на рок музиката. Всички музиканти, заедно с оркестрантите от БНР, ще изпълнят заедно 43 песни по предварително избран репертоар. Подборът на парчетата  включва хитове на най-популярните и обичани от публиката групи, които участват в инициативата. 

Участниците в концертда са „Епизод“, "Ахат", "Тангра", Милена Славова, Силвия и Теди Кацарови с бенд, Babyface Clan, Светльо Хиподилски & The Legends, Станислав Сланев-Стенли, Локо, "Контрол", "Конкурент", "Монолит", "Еридан", „Остава“ и др. 

По време на концерта ще бъде спуснат гигантски транспарант, на който всеки от участниците ще нарисува едно детско лице и ще се подпише. Това ще е най-големият поп-арт, създаван някога.  

Най-голямото предстоящо музикално събитие за България тази година е насрочено за 22 септември на Националния стадион „Васил Левски“.  Подробности за участие ще намерите на сайта на събитието“Rock in Bulgaria”.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ