Кино Арена показва най-впечатляващия концерт на Андре Рийо, Кралят на валса

Кино Арена показва най-впечатляващия концерт на Андре Рийо, Кралят на валса

Кино Арена показва най-впечатляващия концерт на Андре Рийо, Кралят на валса

Познат на милиони почитатели като „Кралят на валса“, Андре Рийо е един от най-известните музиканти в света. Неговите ежегодни концерти в Маастрихт са се превърнали в легенда, а излъчването им - в едно от най-очакваните събития.  Маастрихт е родният град на Рийо и това внася особено висока емоционална стойност, както в подготовката на представлението, така и в самото събитие. Излъчването на най-новия концерт, от тази година, регистрира рекордни посещения в кината на няколко държави, а самото представление се очертава като най-големият и впечатляващ концерт на Рийо до момента. Само на 23 октомври, той ще бъде показан и в залите на кино Арена в столицата.

Заснет на фона на поразяващия с красотата си средновековен площад в родния град на Рийо, този забележителен спектакъл разкрива невероятния талант на маестрото, неговия световноизвестен 60-членен оркестър, носещ името на Йохан Щраус, оперните изпълнители и специалните гости. Андре изпълнява своето обещание за едно незабравимо музикално преживяване, изпълнено с хумор, забавление и емоции за всички възрасти.

 „ Всяка година търсим начин да превърнем концерта в моя роден град в уникално преживяване не само за зрителите на площада, но и за тези, които ще го гледат в киносалоните. Отделяме много време, енергия и любов, за да създадем нещо специално и да поддържаме магията на Маастрихт“., коментира самият Рийо събитието.

Към концерта на Андре Рийо от Маастрихт през 2016 год. са включени представяне на шоуто и интервю на Шарлот Хокинс с маестрото, заснети малко преди началото на спектакъла специално за зрителите в киносалоните. Разбира се, към озвучаването са предвидени и субтитри на български език.

Началото е в 19.00 ч., продължителността на това невероятно изживяване е 180 мин. с един антракт.

.

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ