"Контрол" готови с нов албум

Контрол готови с нов албум

"Контрол" готови с нов албум

Българската пънк рок група "Контрол" е готова с нов студиен албум, съобщава радио Z-Rock. Той е със заглавие "9", каквато е поредността на тавата. 

Деветият албум на групата е записан в Сиатъл. Продуцент е Крис Ханзек, продуцирал едни от най-известните сиатълски гръндж банди от 80-те, ккато The Melvins, Soundgarden, Malfunkshun, Skin Yard, Green River и др. „Вашите парчета все още продължават да звучат в главата ми, което е добър знак. Надявам се, че албумът ще постигне успех. Наздраве!“, споделя Крис Ханзек.

Албумът се състои от 14 парчета в характерното за Контрол бързо темпо, съобщава радиото. Някои от тях са вече познати на феновете. Песните „Герой“, „Това е песента“, „Страхлив Пенсионер“ и „Далавера“ излизат като сингли, придружени с видеоклипове и са представяни на концерти и фестивали в цялата страна. На официалния концерт-промоция, който ще се състои на шести април 2017 в клуб „Терминал 1“,  освен целия албум „9“, групата ще изпълни и всички любими контролски хитове. Всеки ще има възможност да се снабди със CD-то от специално обособената мърч зона в клуба. Дискът ще се продава и на предстоящото турне на бандата, което включва Пловдив, Варна, Велико Търново, Русе, Плевен, Шумен, Стара Загора, Добрич и Казанлък.

През есента музикантите обмислят издаването на албума „9“ и на винилова плоча. 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ