Новата книга на Дан Браун излиза на български език

Новата книга на Дан Браун излиза на български език

Новата книга на Дан Браун излиза на български език

Новата книга на световноисвестния американски писател Дан Браун - "Произход", скоро ще бъде издадена и на български език.

Заглавието ще излезе на 27 ноември, съобщават от издателство "Бард". 

Дан Браун, който е един от кралете на трилъра и автор на "Шифърът на Леонардо" и "Шестото клеймо", представи книгата по-рано на панаира във Франкфурт, Германия, където традиционно се събират хиляди почитатели на литературата и книжните издания, писатели, творци и читатели от света. 

Цената на книгата у нас ще бъде 24,95 лв. за меката и 34,95 лв. за твърдата корица.

Действието в книгата се развива в Билбао, Испания, а в центъра му е познатият на читателите на книгите на автора Робърт Лангдън - харвардски професор по символика и религиозна иконография. Лангдън пристига в музея "Гугенхайм" в Билбао, за да присъства на оповестяването на откритие, "което завинаги ще промени лицето на науката". Организатор на събитието е неговият приятел и някогашен студент Едмънд Кърш - четирийсетгодишен милиардер футурист, чиито изумителни изобретения и прозрения са му създали скандална слава по света. Кърш обявява, че ще разкрие поразително постижение, което ще разтърси самите основи на човешкото битие. Грандиозното събитие обаче е хвърлено в хаос преди той да го направи. Лангдън е принуден да бяга с директорката на музея Амбра Видал.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ