Pink Floyd с нова версия на Interstellar Overdrive

Pink Floyd с нова версия на Interstellar Overdrive

Pink Floyd с нова версия на Interstellar Overdrive

Пинк Флойд ще пусне на плоча нечуваната досега пълна версия на инструменталното парче Interstellar Overdrive, част от дебютния им албум от 1966 година, съобщава Радио 1.

Релийзът на композицията с продължителност 14 минути и 57 сек. ще види бял свят на 15 април, като винилът върви в комплект с плакат и картичка в A6 формат със снимка на бандата, на която ще има кадър от процеса на работата им върху дебютния им сингъл "Arnold Layne",  който заема 23-то място в британския хит-парад, но предизвиква малък скандал в пресата и по радиото заради съдържанието. Песента разказва за човек, който краде нощно време бельо от просторите.

Междувременно легендите на "Пинк Флойд" Роджър Уотърс и Ник Мейсън разкриха, че се отправят към сцената на Фестивала в Гластънбъри, но не заедно.

През 1996 година, Пинк Флойд са приети в Залата на славата на рокендрола, а през 2005 и в Залата на славата на британската музика. Те са продали повече от 250 милиона записи в целия свят, включително 74,5 милиона сертифицирани бройки в САЩ.

Ето известната досега версия на парчето Interstellar Overdrive.

 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ