Уникалната поредица за деца на австралийския писател Анди Грифитс

Уникалната поредица за деца на австралийския писател Анди Грифитс

Уникалната поредица за деца на австралийския писател Анди Грифитс

Уникалната поредица за деца на австралийския писател Анди Грифитс и илюстратора Тери Дентън - „13-етажната къща на дърво“ представя издателство "Дамян Яков".

Тези  щури разкази в текст и картинки ще обърнат представата ви за детското четене.

 Анди Грифитс е сред най-популярните австралийски детски писатели. Неговите книги са спечелили над 50 престижни международни награди, адаптирани са за театрални спектакли и  телевизионни сериали и са продадени в тираж от над 10 млн. екземпляра по целия свят. Той е работил като гимназиален учител, вокалист в рок група, бил е и комик.

Резултат от дългогодишното партньорство на Анди Грифитс с талантливия илюстратор Тери Дентън създава безспорни бестселъри, публикувани в над 50 държави по света. През 2016 г. за първи път Голямата награда на Австралийската книжна индустрия печели детска книга. Тази книга е от поредицата на Анди Грифитс и Тери Дентън.

Дървесната къща на Анди Грифитс и Тери Дентън е най-удивителната дървесна къща на света! Тя си има алея за боулинг, прозрачен плувен басейн, водоем, пълен с акули човекоядки, грамаден катапулт, тайна подземна лаборатория, лимонаден фонтан и машина за маршмелоу, която върви подире ти и ти изстрелва бонбони в устата, като огладнееш.  

„13-етажната къща на дърво“ е предназначена за деца между 7 и 13 годишна възраст.  Книгата е важна и за всички родители: Тъкмо книгите от тази поредица са провокирали интереса и събудили любов към книгите и четенето у милиони деца по света.

 Преводът от английски е на Светлана Комогорова.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ