нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Левон Хампарцумян бе избран за заместник-председател на Българския форум на бизнес лидерите

Членовете на УС на БФБЛ (от ляво надясно) Петър Велев, Весела Илиева, Гилбърт Маккоул, Максим Бехар, Карел Крал, Мария Шишкова, Ираван Хира, Боряна Манолова, Зоя Паунова, Мирослав Петров и изпълнителният директор на Форума Георги Руйчев. Мандатите на дългогодишните членове на Борда Максим Бехар, управител на „М3 Комюникейшънс Груп“, и Зоя Паунова, главен изпълнителен директор на „Астра Зенека“, бяха подновени. Събранието подкрепи и кандидатурата на Боряна Манолова, главен изпълнителен директор на „Сименс България“, за втори тригодишен мандат.

Левон Хампарцумян, член на Управителния съвет на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) и главен изпълнителен директор на „УниКредит Булбанк”, бе избран единодушно за заместник-председател на организацията на провелото се вчеpа годишно Общо събрание. Мандатите на дългогодишните членове на Борда Максим Бехар, управител на „М3 Комюникейшънс Груп“, и Зоя Паунова, главен изпълнителен директор на „Астра Зенека“, бяха подновени. Събранието подкрепи и кандидатурата на Боряна Манолова, главен изпълнителен директор на „Сименс България“, за втори тригодишен мандат.

„Българският форум на бизнес лидерите е организацията, която целенасочено работи за утвърждаването на етичните стандарти и корпоративната отговорност като основа на всяка успешна бизнес стратегия. Вярвам, че всички ние приемаме присърце каузата на Форума да направим България онази страна, за която мечтаем, страната, в която искаме да инвестираме, да работим почтено и да останем да живеем заедно с децата си и БФБЛ е от движещите сили на тази трансформация вече 20 години“, заяви Ираван Хира, председател на Форума и генерален директор на „Хюлет Пакард Ентерпрайз”.

Делегати от 40 компании-членове на БФБЛ – общността на отговорния бизнес, взеха участие в срещата, а официален гост бе Анелия Тодорова, заместник-ръководител на отдела за международна търговия в Британското посолство. Изпълнителният директор на Форума Георги Руйчев направи преглед на дейността на организацията за изминалата година и представи програмата за 2018-а, а контрольорът Гилбърт Маккоул представи своя доклад. Общото събрание одобри и финансовите отчети за 2017-а. Преизбраните членове на УС се ангажираха да работят за насърчаването на добрите практики на компаниите, да водят конструктивен диалог с всички заинтересовани страни и да защитават интересите на членовете на БФБЛ. 

Пълен списък с членовете на УС на БФБЛ: Ираван Хира, председател, Левон Хампарцумян, заместник-председател, и членове Боряна Манолова, Весела Илиева, Зоя Паунова, Камелия Славейкова, Карел Крал, Ирина Василевска, Максим Бехар, Мария Шишкова, Мирослав Петров и Петър Велев. Гилбърт Маккоул е контрольор на Форум

още от Лица