нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Новият „Мениджър“ за здравата работа

„Телевизията обикновено се свързва с адреналин, което често е вярно, но същината на този бизнес е в абсолютното превъзходство на разума над емоциите“, казва главният изпълнителен директор на bTV Media Group Флориан Скала, който е лице на новия брой на списание „Мениджър“. Ще го видите в 10 епизода от „сериала“ му в телевизионния бранш, който преминава през много уроци, срещи, случки, много взети решения и много свършена работа.

 

Бъдещето на професиите, заетостта и личната отговорност към преквалификацията свързва основните теми в новия „Мениджър“, в който думата имат представители на институции, наука, бизнес, посветени на компанията си хора, номади със свободноизбираема дейност.

 

С текст на проф. Стефани Станчева и колегата ѝ в Харвардския университет Дани Родрик отваряме темата за т.нар. „добри работни места“, осигуряващи справедлив жизнен стандарт, не оцеляване. И как публичният и частният сектор да взаимодействат, за да ги създадат.

 

Разговаряме с Томислав Дончев за пътя на европейските пари по NextGeneration EU – ресурс, който ще се използва не само за подпомагане, но и за тласък на създаващи иновации и преквалификация на хора бизнеси.

 

 

 

Насреща е 30-годишният гиг работник, който се профилира в няколко посоки, за да управлява сам развитието си утре.

 

 

В темата ни "Дигитален мениджмънт" ще научите за новите продукти, услуги и решения, които помагат на бизнеса да навигира хората, процесите и стратегиите си в специфичната реалност, от която търсим най-добрия изход. 

 

Останалото е движение. Поздравяваме ви със специалния ни проект, посветен на спортния режим на мениджъри, които не просто намират време за физическа активност. Намират я за двигател в представянето си на професионалния терен. Само вижте:

 

Очакват ви още 7 обяснения в любов към спорта, който се случва извън маратоните на работните ни места. 

Приятна работа (без ъперкъти) и приятно четене!

Припомняме, че незаменимият хартиен формат на “Мениджър” е наличен във всички отворени точки на продажба – хранителни вериги, бензиностанции, малки търговски обекти, вериги магазини Аванти, пощенските клонове и онлайн в магазина на „Мениджър“

 

още от Лица