нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Новият МЕНИДЖЪР за човешкото лице на бизнеса

„Знаехме, че като развиваме терминалната инфраструктура, правим „тортата по-голяма“. Не сме се борили нашето парче да стане по-голямо, а – тортата. За да има за всички.“

Това казва мениджърът на Mastercard за България, Северна Македония, Албания и Косово Ваня Манова, с която разговаряме още за пътя ѝ към международната компания, за финансовото здраве и дигиталното преживяване и за всички «малки» и големи неща, които правят един бизнес наистина отговорен.

В новия брой на МЕНИДЖЪР четете още:

 

Политика и бизнес култура - коментар на Даниел Смилов за порочните модели на правене на бизнес у нас и за сериозното влошаване на индекса за върховенството на правото у нас за последните десет години, който е свързан и с най-лоши темпове на образуване на капитал в сравнение със съседните държави.

 

Провалът на неограничения футболен капитализъм – силен текст на бившия финансов министър на Гърция Янис Варуфакис за проекта Суперлига, който беше сразен от една непреодолима сила: убеждението сред фенове и цели общности, че те са истинските собственици на любимите си клубове.

 

Апокалипсис Амазония - Апостол Дянков разказва защо оцеляването на най-голямата тропическа гора на планетата е една от най-важните задачи за човечеството през 21 век.

 

Бизнесът, комшу. Контекстът на геополитическия танц между България и Турция има всякакви аспекти, но е важно да не се забравя за какво сме се необходими и ценни едни на други. От Бойко Василев

 

Тема на броя: Бизнесът като игра и игрите като бизнескак изглежда гейминг индустрията у нас през очите на хората, които работят в нея.

И още много страници за лидерство, финанси, бизнес, маркетинг и начин на живот.

 

Незаменимият хартиен формат на списание “Мениджър” е наличен във всички отворени точки на продажба – хранителни вериги, бензиностанции, малки търговски обекти, книжарници.

Онлайн новият брой е тук

 

още от Лица