нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Новият Мениджър за лидерските умения и състезанията с конкуренцията

“Когато превърнеш хобито си в работа, можеш да работиш денонощно и в същото време да не работиш никога. Голяма част от промяната в компанията е, че всъщност хората работят защото им харесва идеята да създадат нещо и да стигнат до потребителите. След това им харесва, че виждат влиянието върху целия пазар, с милиони устройства и стотици хиляди домакинства, които ги използват всеки ден. Това дърпа много напред.”, разказва пред “Мениджър” Димитър Димитров изпълнителен директор и съосновател на технологична компания “Алтерко”. Той управлява една от най-успешните компании на Българската фондова борса, която може да се похвали с добри финансови резултати, растяща пазарна капитализация и иновативни технологични продукти, които се продават в цял свят.

 

В новия брой на МЕНИДЖЪР четете още:

 

“Какво ще ни струва забавянето на плана за възстановяване” - Българският бизнес е поставен пред риск да изостане в европейската и глобалната надпревара по конкурентоспособност. Вече 24 от 27 страни-членки на ЕС изпратиха своите планове, 18 от тях дори получиха потвърждение, че залегналите в тях реформи отговарят на приоритетите на Европейската комисия.

 

“Не, няма пилот в самолета” - Подкрепена от партньори-гиганти като DHL българската компания за автономни карго превози Dronamics планира първи рунд за привличане на инвестиции по-късно тази година

 

“Сладко, ледено изкушение” - Как изглежда пазара на сладолед през последните няколко години.

 

“Естествено и изкуствено поскъпване на електроенергията” - Не временно повишаващите се цени на тока, а липсата на тяхната прогнозируемост са основна пречка за трансформация на икономиката ни. Анализ на Калоян Стайков.

 

“Музиката като дух”. Джаз певицата Мирослава Кацарова ни представя новият си албум “Теменужена” и добавя, че днешният човек се нуждае най-много от дискретност 

Търсете МЕНИДЖЪР в разпространителската мрежа в цялата страна, както и в дигиталната платформа zinzin.bg

 

още от Лица