нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Новият Мениджър за перфектните бури и изкуството на успеха

“Толкова обичам работата си, че ако трябваше да се върна и да започна отново, пак бих избрал същото”, споделя пред “Мениджър” Пламен Андреев, собственик и управител на “Планекс Инвест”, героят от корицата на новия брой на списанието Определя себе си като строителен инженер с архитектурно мислене и това се потвърждава от почерка на строителната компания, която ръководи. Зад “Планекс Инвест” стоят редица големи проекти на хотели и жилищни сгради. Разговаряме с Пламен Андреев за историята на компанията, цената на успеха и предизвикателствата пред строителния бранш. 

В новия брой на МЕНИДЖЪР четете още:

  • “Перфектната енергийна буря”. Как търсенето и предлагането завихриха неочакван ценови циклон. Служебният кабинет е принуден спешно да решава проблема с растящите цени и краткосрочни мерки. 
  • “Цените на електроенергията няма да се върнат на нивата отпреди кризата” - интервю с министъра на енергетиката Андрей Живков 

  • “Бизнес лидерство и изкуството на успеха” - ексклузивни кадри от снимките на филма представящ десетте финалиста в конкурса “Мениджър на годината 2021”. 

 

  • Изборите в Германия отприщиха сблъсъкът за Европа” - Анализ на Весела Чернева заместник-директор на Европейския съвет за външна политика и директор на офиса в София. 

 

  • “Западът стяга коалициите си срещу Китай. И прави нови”. Новата тема в аналитичната ни рубрика на политолога Владимир Шопов. 

​​​​​​​

  • “Боря се да бъде по правилата” - интервю за Мениджър на министърката на регионалното развитие Виолета Комитова. 

​​​​​​​

  • “Най-търсените сред най-добрите” - Възнагражденията на ключовите директори започват  от 6 хил. лв. Заради инфлацията се очакват ръстове на доходите от поне 3% през тази година и 4% през следващата. 
  • “Голямата модна депресия”. Сега е моментът индустрията да се подготви за света след пандемията.

​​​​​​​


“Новинарството не е благотворителна дейност”. Интервю с основателя на американското издание Politico Джон Харис.

  • “Моето спасение е да работя с младите, с музиката, за операта”. Срещаме Ви с оперната прима Райна Кабаиванска.

​​​​​​​

​​​​​​​​​​​​​​Търсете Мениджър в разпространителската мрежа в цялата страна и на www.zinzin.bg 

още от Лица