нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Новият МЕНИДЖЪР за силата да се изправяш

„Цивилизацията ще изчезне и чак тогава ще изчезнат ресторантите“, казва собственикът на веригата Happy Орлин Попов, който е главен герой в новия брой на списание МЕНИДЖЪР.

Битките за съхраняване и развитие на бизнеса, промените в комуникацията на бранда, отношението към хората – служители и клиенти, и ролята на технологиите в по-качественото обслужване са част от темите в разговора ни с Орлин Попов, който заедно с екипа си е готов да отвори пет ресторанта под нов бранд у нас, както и да засили присъствието на Happy на още големи туристически дестинации след Барселона и Лондон.

 

 

В новия МЕНИДЖЪР разказваме още смели предприемачески истории, сред които тази на малката пивоварна Sofia Electric Brewing и нейните успешни първи стъпки в крафт пиво културата, както и на младата Недежда Рангелова-Бояджиева, създала собствена специална месарница Beef Box. С Борислав Чучков пък разговаряме за още по-амбициозното тазгодишно издание на Sofia Summer Fest, на чиято сцена миналото лято се изявиха 750 български артисти.

 

 

И още акценти от новия брой:

 

Очаква ли ни пандемия на дълга? – текст на Волфганг Шойбле, председател на Германския Бундестаг и бивш финансов министър на Германия.

Какво очаква бизнесът през новия управленски период – коментари на икономически, финансови и бизнес експерти.

Криза, колотумба и победа – Бойко Василев за изправянето на Гърция.

Залезът на средната класа и здравия разум – от Ивайло Дичев.

Битката за новините – от Антон Андонов.

 

 

Водещи теми в броя са новите начини за развитие на работодателската марка и следващото ниво дигиталната трансформация на бизнеса, по които разговаряме с десетки представители на български компании.

И още много страници с икономически, финансови, технологични и маркетинг тенденции.

Новият МЕНИДЖЪР е наличен във всички отворени точки на продажба – хранителни вериги, бензиностанции, малки търговски обекти, книжарници. Онлайн е тук.

 

още от Лица