Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Риалити звезда на 20 години приближава богатство от $1 млрд.

109

Снимка: Guliver / Getty Images

20-годишната риалити знаменитост и звезда от социалните мрежи Кайли Дженър приближава богатство от 1 млрд. долара. 

С активността си на публична личност в медиите и социалните канали, които интересуват тийнейджърите, за около 3 години тя е натрупала състояние от 900 млн. долара, според американското сп. Форбс, което посвети материал на нея. Това я прави един от бизнес феномените на новото дигитално време. 

Кайли Дженър има своя козметична компания, която само 2 години след създаването си се оценява на близо 800 млн. долара. За сравнение сестра й Ким Кардашиян-Уест притежава 350 млн., Барбара Стрейзънд - 400 млн., а певицата Бионсе - малко над 300 млн.

Младата Кайли има 110 млн. последователи в Instagram. Следвайки нейния пример, хиляди жени се подлагат на пластични операции за уголемяване на устните.

Твърдението на "Форбс", че сама е постигнала богатството си ("the youngest-ever self-made billionaire"), обаче, стана повод за критики. След излизането на новия брой на списанието в Америка, мнозина припомниха, че Кайли е наследница на богата фамилия и твърдението, че "сама е постигнала всичко", далеч не е вярно.

Кайли Дженър, която дори все още не е преминала законовата възраст да пие алкохол в САЩ, ще стане на 21 г. през август. Тя има бебе - дъщеричка на име Сторми. По-рано тази седмица новината от нея бе, че ще спре да си прави инжекции за уголемяване на устните, известни като дермални филтри. Момичето призна по време на епизод на риалити шоуто "Keeping Up With The Kardashians" през 2015 г., че устните й са били "несигурност", която иска да промени - с временни корекции. 

За разлика от продуктите на традиционните козметични марки, известни по света, нейните продукти са продавани почти само онлайн. 

още от Лица
18
Понеделник
Февруари