Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Американците по-скоро биха получили хранително отравяне, отколкото да нямат достъп до интернет

снимка: shutterstock

Доста озадачителни резултати идват от ново проучване, поръчано от мултимедийната компания Roku. Очевидно американците биха предпочели хранително отравяне, докато са във ваканция, отколкото да нямат достъп до интернет. Помислете за това само за секунда - хората по-скоро биха се разболяли жестоко, докато почиват, отколкото да нямат достъп до Instagram и имейл. Наистина ли Америка е толкова вманиячена?

Вижте, ние също обичаме интернет и честно казано, ако сте безнадеждно пристрастени към вашия iPhone, с удоволствие бихме се отказали от него, за да избегнем диария и повръщане по време на пътуване! Вярвате или не, американците дори биха предпочели да загубят кредитната си карта, докато са на почивка, отколкото да нямат интернет. Това е почти толкова лудо, колкото хранително отравяне, тъй като загубата на кредитна карта по време на пътуване може да бъде кошмар - особено ако тя е единствената ви. Шокиращо, американците дори биха предпочели ваканция без климатик или постоянно лошо време, отколкото да нямат интернет.

За щастие, американци не са напълно луди - има едно нещо, което смятат за по-лошо от липсата на интернет и това е загубен багаж. Макар, че и тук логиката е съмнителна: да, неприятно би било да загубите дрехите и тоалетните си принадлежности, но освен ако нямате много скъпи джунджурии, винаги можете да си купите нови неща, когато стигнете местоназначението си. Много по-логично е да изгубите багажа си, отколкото да получите хранително отравяне или да имам постоянно лошо време.

Въпреки че всички тези неща са от типа на "изберете по-малкото зло", липсата на интернет по време на ваканция всъщност би било положително за тези американци.

До неотдавна без достъп до социални медии и денонощен цикъл новини всички хора успяваха да преживеят някакси. Седмица или повече без зяпане в екрана е много полезна. Надяваме се, че американците ще се събудят и ще преосмислят своите приоритети, тъй като са изложени на риск да станат тотални технологични зомбита.

 

още по темата
още от Любопитно
28
Петък
Февруари