Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Круизен гигант предлага работа мечта

Снимка: Guliver / Getty images

За много хора работата е просто начин да финансират своето мечтано пътуване, а средствата винаги са разчетени, когато предстои екскурзия. 

Круизната компания Royal Caribbean обаче предлага нещо повече - пътуване срещу заплащане. Фирмата търси да наеме служител, който да плава по света, документирайки изживяванията си в социалните медии. За да прави това, одобреният кандидат ще получи и заплащане от 104 хил. паунда или 136 хил. долара.

За целите на своята длъжност, наетият пътешественик ще посети ледник в Аляска, ще разгледа Осака в Япония, ще отиде на рафтинг сред норвежките фиорди. Той или тя ще има възможност да изживее круиз до Perfect Day в CocoCay - новият частен остров на Royal Caribbean в Карибския басейн.

Длъжността, за съжаление, е достъпна само за британски или ирландски граждани на възраст над 21 години. Подборът ще стане по публикация в Instagram  на изключителна история от пътуване, видео или изображение чрез Instagram story, IGTV или пост, в който е отбелязано @RoyalCaribbeanUK и # ShoreExplorer преди края на деня 1 март 2019 г.

"Търсим любител на адреналина, който не само е жаден за приключения, но и има уникална способност да улови момента и да разкаже история в една обикновена публикация в социалните медии", заяви говорител на Royal Caribbean. „Вече предлагаме огромно количество невероятни, еднократни преживявания като част от нашите круизни ваканции - от спускане по въжена линия и рафтинг в буйни води, до ходене по ледници и полет с балон с горещ въздух.

"Откривайки тази позиция, ние се надяваме, че печелившият кандидат ще отведе нашата програма за екскурзия до нови висоти."

 

 

още по темата
още от Любопитно