Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Принц Хари и Меган Маркъл показаха кралското бебе (видео)

Херцогът и херцогинята на Съсекс принц Хари и Меган Маркъл направиха първата публична изява на първородния им син, който се роди в понеделник, 6 май. 

Двойката потвърди, че ще представи бебето и на кралица Елизабет II. То ще е осмото правнуче на британската кралица. "Той има най-сладкия темперамент, наистина е много спокоен. Досега беше мечтата", каза щастливата майка Меган Маркъл. "Не знам на кого се е метнал за това", пошегува се принц Хари. 

Говорейки за първите им дни като родители, Меган споделя: "Това е вълшебство. Много е невероятно. Имам двете най-добри момчета на света, така че съм истински щастлива!"

"Страхотно е! Родителството е невероятно!", допълни принц Хари. "Минали са само два дни и половина, но сме просто разтърсени да си имаме наше малко вързопче радост", сподели още той. На въпроса на кого прилича, той отговори дипломатично, че бебетата се променят много. 

"Като цяло наблюдаваме как ще се случва процесът на промяна в следващия един месец. Но неговият вид се мени всеки божи ден, така че кой знае", продължи принц Хари, цитиран от Би Би Си. 

още по темата
още от Любопитно