нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Това кученце с уникална физиономия завладя интернет и има защо

Интернет обожава животните и днес се можем да приветстваме нов уникален персонаж в общността, който тепърва ще открадне много сърца. 2-годишно куче от Тайланд на име Лъки има много отличителни черти, които определено го правят уникално, оставяйки хората да гадаят дали това е Photoshop или истинско животно.

С Лъки наистина имаш късмета да вземеш две в едно. Лицето му изглежда като две напълно различни персони - обикновено чихуахуа и един от злодеите на Джеймс Бонд - смесени заедно и не можем да спрем да се дивим!

„Видях публикация във Facebook, която казваше, че Лъки трябва да си намери нов дом. Когато видях лицето му, веднага разбрах, че го искам, така че се свързах със собственика, за да го осиновя. Бях изненадан от външния му вид, но реших, че той е перфектен и много уникален “, заявява новият собственик на кучето Чарис Ча пред Bored Panda.

Когато преди почти три седмици 29-годишната Чарис осинови Лъки, тя не можеше да си представи, че снимката на този очарователен нов член на семейството, която тя сподели в общността на собствениците на кучета във Facebook, ще избухне с 11 000 харесвания и над 600 коментара. Но можем напълно да разберем защо.

Едното от очите на Лъки е бледо синьо и пронизва направо в самата ви душа, докато другото е кафяво. Освен това, едната му дебела повдигната вежда го прави да изглежда сякаш ви съди или сериозно обмисля да завладее света. И въпреки разпространеното мнение, приказната вежда не е нарисувана с перманентен маркер.

„Някои хора не вярват, че това е истинската му вежда, а мислят, че съм използвала перманентен маркер, за да рисувам върху лицето му, или Photoshop. И разбирам, че е трудно да се повярва, че кучето може да има перфектна вежда и още повече, над синьо око“, казва Чарис.

 

 

още по темата
още от Любопитно