нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Гласувайте за своя фаворит в конкурса "Мениджър на годината" в анкетата на bTV

Всички зрители на най-гледаната телевизия у нас, всички читателите на btv.bg за пореден път имат възможност да дадат своя вот за най-добър мениджър в България сред финалистите в 12-то издание на единствения по рода си конкурс "Мениджър на годината". Специалната анкета на телевизията, която традиционно съпътства дните преди официалната церемония за излъчване на победителя в "Мениджър на годината", вече е активна. 

bTV е медиен партньор на надпреварата за висши мениджърски постижения, организиран от списание "Мениджър" и кани всички зрители и читатели на сайта да посочат своя фаворит сред вече обявените кандидати за кристалната статуетка от финалната десетка.

Вие, читателите на „Мениджър Нюз“ също можете да се включите в гласуването и да посочите своя фаворит като първо маркирате избора си отстрани вляво на предпочитания от вас кандидат, а след това кликнете върху червения бутон с надпис „Гласувай“ най-отдолу под изброените 10 финалисти.

Мениджърът, събрал най-много гласове в анкетата на bTV, ще получи специалната награда на медийната група по време на тържествената гала-вечер в Националната опера и балет на 4 ноември.

 

още от Мениджмънт