нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Кои са 50-те най-добри работодатели в България от класацията Career Show Index

Снимка: Shutterstock

Класацията Career Show Index 2020 обяви 50-те най-добри работодатели в България. Индексът e на база представянето на работодателите в най-престижните бизнес награди през последните три години. В компилацията са събрани отличията на победителите в Career Show Awards 2019, Работодател на годината на Кариера в България 2018, Top Employer Institute, Наградите на Българска асоциация за управление на хора 2019, Forbes business awards 2020 и Company of the year 2018.

“В турбулентни времена като днешните е изключително важно да откроим най-добрите практики сред работодателите. Да покажем, че независимо от условията, има фирми които дават всичко от себе си да бъдат работодател за пример, да покажат, че правят всичко, за да привличат, задържат и обучават служителите си. Career Show Index насочва вниманието към работодателя като фактор със значение не само за заетостта и подсилване на икономиката, а за изграждане на една цялостна работодателска култура”, споделя Симона Харизанова, съосновател на Career Show.

Първите места в престижния работодателски индекс се заемат от:

A1 България

Experian Bulgaria

Райфайзенбанк България ЕАД

Paysafe Group

TELUS International Group

Чудесна новина е и, че редица изцяло български компании като - “Заедно в час”, Telerik Academy, Елпром Троян, Ван Холдниг (Фантастико) и други попадат в топ 50.

Можете да видите цялата класация Career Show Index 2020 тук.

още от Мениджмънт