Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Жаклин Цочева поема публичните комуникации и връзките с обществеността на Coca-Cola HBC Bulgaria

115

Жаклин Цочева е новият директор „Публични комуникации и връзки с обществеността“ на Кока-Кола Хеленик Ботълинг Къмпани за България. Тя има повече от 15 години опит в областта на корпоративните и вътрешни комуникации, връзките с обществеността, рекламата и корпоративна социална отговорност в международни компании и организации в редица сектори – медии, образование, бързооборотни стоки, правозащитни организации.

В професионалния й път до момента е заемала различни ПР позиции в bTV, Висше училище по застраховане и финанси, AVON и УНИЦЕФ.  Отговаряла е за създаването и реализирането на комуникационни стратегии за вътрешни и външни публики, за връзките с медиите, развитието на инициативи за корпоративна социална отговорност, създаването и управлението на партньорства с неправителствени организации, бизнеси, медии, институции. Интересите й са съсредоточени в съвременните тенденции за изграждане на корпоративна идентичност и работодателска марка, развитието на социални медии и създаването на общности.

Жаклин има бакалавърска и магистърска степен в областта на "Връзки с обществеността" от Софийския университет „Св. Климент Охридски". Преминала е редица международни обучения, свързани с тенденции в развитието на медиите и изграждане на бранд, стратегическо застъпничество, промяна на обществени нагласи.
 

още от Мениджмънт
13
Четвъртък
Декември