Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Българска студентка на 22 години е била намерена обесена в Италия

Снимка: Shutterstock

22-годишна българска студентка от Университета в Павия в Италия е била намерена обесена, след като едно денонощие преди това тя е била обявена за изчезнала, съобщи "24 часа". Според местното издание "Ла провинча павезе" момичето е изчезнало от общежитието си в университетския кампус в събота. В неделя местен земеделец я намерил съвсем случайно обесена на дърво на пътя "Кампеджи".

Все още не се знае по какви причини момичето е сложило край на живота си. Полицията разпитала съквартиранта на българката в двустайното жилище в общежитието, но засега няма яснота. Сред хипотезите за трагедията е любовно разочарование, но се разследва и какви са резултатите от следването ѝ. Тя не е оставила никакво писмо.

За последен път момичето било видяно живо в събота сутринта. След това българката излязла от общежитието, минавайки през рецепцията. Предполага се, че е изминала няколкостотин метра по пътя, успереден на кампуса, след което е пристигнала до горичката в дъното на пътя "Кампеджи", близо до автобусния гараж. Българската студентка носела със себе си въже, което според властите означава, че вече била решила да сложи край на живота си. Тревога за изчезването са подали приятелки на студентката и съквартирантът ѝ, след като не могли да я открият вечерта в събота. На следващата сутрин тялото, увиснало на дърво, било открито от земеделеца, след което на мястото дошли и пожарникарите.

още от Общество
09
Понеделник
Декември