Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Единствена до Меган Маркъл - Дория Рагланд

125

Снимка: Guliver / Getty Images

С пищна церемония, издържана в духа на британското кралско семейство в параклиса "Сейнт Джордж" в Уиндзор американската актриса Меган Маркъл се омъжи за един от най-желаните до днес мъже в света - принц Хари, и докато той беше представен на сватбата от множество роднини, Маркъл бе подкрепена от семейна страна единствено от майка си - Дория Рагланд. 

Присъствието на Рагланд и нейната история, от днес обогатена и с ролята на майка на тъмнокожа булка в британското династическо общество със синя кръв, привлича вниманието на международните медии. 

Дория е на 61 години, йога инструктор и социален работник в Лос Анджелис, посочи Си Ен Ен. Тя е завършила магистърска степен в областта на социалните дейности в университета на Южна Калифорния. Среща бащата на Меган - Томас Маркъл (днес на 73), в студио в Холивуд през 70-те години, където той работи като директор осветление, а Дория е временно назначен служител. Това разказа самата Меган Маркъл пред списание "Ел" през 2015 г. Двойката се развежда когато Меган е още дете. 

По думите на актрисата, тя и майка й са много близки, могат да се забавляват заедно и в същото време Меган намира огромна утеха и подкрепа в майка си. Тази двойственост съществува едновременно по същия начин, както майка ти да е и твой най-добър приятел, написа Маркъл за списание "Гламър" миналата година. Тя нарича майка си "свободен дух" и някой, на когото може да разчита. 

Дория Рагланд не се е появявала публично в медии досега. За нея говори предимно дъщеря й, която я описва като афро-американка, изправяла се пред расизъм. Например, когато се премества в Лос Анджелис, в квартал населен предимно от "бели" американци, с по-светло от нея бебе на ръце (бащата на Маркъл е бял - б.р.). Тогава я питали къде е истинската майка на бебето и дали е бавачката. 

Принц Хари я нарече "невероятна" в скорошно интервю за Би Би Си. 

още от Общество
18
Понеделник
Февруари