Затвори
нашите сайтове - сп. Мениджър сп. Обекти Мениджър на годината Новите родители Зеленият кръг

Наследничка на фамилиите Ротшилд и Голдсмит загина при нелеп инцидент

Снимка от семейно тържество на фамилия Голдсмит отпреди 10 години, на която Айрис е с майка си, Кейт Голдсмит и Бен Голдсмит. Архив/ Guliver/Getty Images

15-годишната дъщеря на финансиста милионер Бен Голдсмит и Кейт Ротшилд загина в нелеп инцидент с AТВ. Трагедията е станала в понеделник. Aйрис Анабел е карала машината в поле в близост до семейно имение в графство Съмърсет, когато загубила контрол над нея. АТВ-то се е преобърнало, а момичето се оказало затиснато под него. Според пристигналите на място медицински екипи, Айрис е издъхнала на място .

Съседи на семейството са шокирани от трагичната новина и описват загиналата Айрис като "очарователно дете", пише британския сайт metro.co.uk.

"Айрис беше красива и интелигентна. Всички в семейството й я обожаваха. Инцидентът, който се е случил, е ужасен, а Бен и Кейт са съкрушени. Дъщеря им беше взела чара на Бен и усета за бохемска харизма на Кейт", разказва приятел на семейството.

Айрис Анабел беше наследничка на две влиятелни семейства в сферата на политиката и финансите - Голдсмит и Ротшилд, чието състояние се оценява на повече от 300 млн. паунда.

Тя е първородна дъщеря на Бен Голдсмит и Кейт Ротшилд, които имат още две деца - Франк на 14 години и Айзък на 11 години. Двамата са разделени от 2012 година, когато Кейт Ротшилд обяви, че има връзка с рапъра Джей Електроника. 

 

 
още от Общество
26
Сряда
Февруари