Борисов поздрави Радев за избора на министри (видео)

Борисов поздрави Радев за избора на министри (видео)

Борисов поздрави Радев за избора на министри (видео)

Бившият премиер Бойко Борисов поздрави публично президента Радев за състава на обявения по-рано тази сутрин служебен кабинет, начело със Стефан Янев.

Вашият избор като отличен офицер и дипломат заслужава поздравления, обърна се Борисов към приемника си. "С много от колегите министри се познаваме добре. Направен е прекрасен избор от президента Радев за всички вас. Имаме всичките аргументи да направим едно правилно, нормално, демократично предава на управлението, обясни той на церемонията по предаването на властта в Гранитната зала на Министерски съвет  Тя бе закрита за медиите, а правителствената пресслужба разпространи видео. "Можеше това правителство сега да е с редовен парламент, с огромно мнозинство и да вървим напред. Това не се направи и считам, че не беше правилно", каза Борисов в слово при предаването на властта. Той обърна внимание, че в състава на третото правителство на ГЕРБ има много жени. "По същество, те винаги са по-честни, по-добри и по-отговорни", отбеляза той и изрази надежда да "работим всички - и ние като опозиция, и вие като управляващи за благото на хората, демокрацията, честните избори". Борисов пожела още на служебния кабинет "да не допуснете с машинното гласуване това, от което се опасяват хората."

"Искрено ви желая успех, много е трудно", каза още бившият премиер и добави, че той и министрите му са на разположение, ако служебният кабинет има нужда от съдействие.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ