Борисов празнува рожден ден с инспекция на АМ "Хемус"

Борисов празнува рожден ден с инспекция на АМ Хемус

Борисов празнува рожден ден с инспекция на АМ "Хемус"

Навръх рождения си ден премиерът Борисов реши да си направи подарък с инспекция на участъка от строителството на АМ "Хемус"от Боаза до Плевен и Ловеч. Днес той става на 61 години. 

"Това е най-хубавият подарък за рождения ми ден. Това е, което може да ме радва или да ме натъжи, ако спре.", коментира Борисов от обичайната си подвижна ПТС станция напоследък - джипът, с който обикаля различни обекти из страната. Компанията също е обичайна - финансовият министър Владислав Горанов и зам.министърът на регионалното развитие Николай Нанков.

"Портмонето отзад"  – шегува се Борисов, визирайки финансовия министър Владислав Горанов – "казва, че имаме пари за строителство. Още преди 2 години парите за ремонта са преведени в специална сметка!"

По пътя Борисов спира, за да поздрави работници на обектите, и разговаря с археолози за артефактите, намерени в районите на строежа при изкопните работи.  Артефактите са тракийски, ще видим в кои музеи ще се разпределят, пояснява Нанков.

"В Северозапада и Запада се работи по това, за което съм поел ангажимент. До 2021 г. трябва да сме готови. Ако е било лесно, комунистите да са го направили", коментира Борисов. Вижте.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ