ДСБ вече търси кандидат-кметове

ДСБ вече търси кандидат-кметове

ДСБ вече търси кандидат-кметове

Местните структури на ДСБ вече са упълномощени да обмислят и предлагат имена на лицата, които ще бъдат кандидати за кметове в различните градове на страната за предстоящите местни избори.

Това стана ясно от писмо, изпратено от партията до медиите. В информацията се посочва, че с решение на Изпълнителния съвет, ДСБ възлага на местните структури да проведат обсъждания в рамките на политическото обединение за явяване на местните избори и издигане на кандидати за кметове и общински съветници. От партията благодарят на всички свободни хора, дали доверието си за обединението Демократична България на отминалите европейски избори.

Отчита се още и постигнатата висока степен на взаимно доверие, координация и сътрудничество в рамките на политическото обединение Демократична България, в резултат на което бе излъчен евродепутат.

Партията потвърждава своята решимост да укрепва и развива успешния си модел на коалиране и взаимодействие. В рамките на обединението Демократична България, ДСБ ще продължи действията си за максимална мобилизация на десницата и цялата демократична общност за демонтаж на порочния корупционен модел на управление на всички нива в държавата, категорични са от структурата.
 
СДС пък вероятно ще се яви заедно с ГЕРБ на предстоящите през октомври местни избори. Това стана ясно по-рано този месец от думите на председателя на партията Румен Христов. Той определи европейските избори като "трудни", но успешни за партията, която участва заедно с ГЕРБ и успя да вкара един евродепутат - Александър Йорданов.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ