Избраха кой да прави клиповете за българското европредседателство

Избраха кой да прави клиповете за българското европредседателство

Избраха кой да прави клиповете за българското европредседателство

Фирма „ДИ ИНДЪСТРИ“ ООД бе определена за изпълнител на обществената поръчката с предмет: „Изработване на телевизионни, аудио и интернет клипове за популяризиране на Председателството на България на Съвета на ЕС“, съобщиха от министерството за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018.

Предложението на участника съответства на изискванията, посочени в техническата спецификация, а общата предложена цена за цялостно изпълнение на поръчката не надхвърля определения финансов ресурс. Общата цена за цялостно изпълнение на поръчката е в размер на 242 940.00 лева с ДДС, уточняват от министерството.

Избраният изпълнител трябва да създаде анимирано лого и разработка на визуална идентичност; четири триминутни видеа на различни теми, а към всяко едно от тях и по пет 30-секундни клипа; 18 аудиоклипа на български и английски език с продължителност по 30 секунди; 15 видео- и анимирани интернет банери. В поръчката е предвидено изпълнителят да създаде и оригинална музика за нуждите на Българското председателство. Режисьор на видеоклиповете ще бъде Димитър Гочев. Ръководител на екипа е Божидар Велинов, а автор и сценарист е Мирон Крумов.

Пет оферти са постъпили до крайния срок по обществената поръчка за изработването на рекламните материали. Кандидатствали са фирмите

 „ЕЙЧ ДИ ЧЕНЪЛ“ ЕООД, „АРТ УИНАР“ ЕООД, „МИРАМАР ФИЛМ“ ООД, „БРАНД НЮ АЙДИЪС“ ЕООД и „ДИ ИНДЪСТРИ“ ООД.

Комисията, разгледала документите на кандидатите е взела решение да отстрани три от фирмите - „ЕЙЧ ДИ ЧЕНЪЛ“ ЕООД, „АРТ УИНАР“ ЕООД и „БРАНД НЮ АЙДИЪС“ ЕООД, тъй като офертите им не са отговаряли на изискванията на възложителя, посочени в техническата спецификация.

До финалния етап на процедурата за отваряне на ценовите предложения са допуснати „МИРАМАР ФИЛМ“ ООД и „ДИ ИНДЪСТРИ“ ООД, чиито документи и ценови предложения.

След извършена оценка на ценовите предложения и комплексна оценка на офертите на първо място излиза  „ДИ ИНДЪСТРИ“ ООД с 81,62 точки.  „МИРАМАР ФИЛМ“ ООД е втора с комплексна оценка от 68 точки.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ